Decoratiuni de Craciun din polistiren


Decoraţiunile pentru Crăciun de anul acesta vor avea un farmec aparte. Am ales să confecţionăm câteva folosind materiale din polistiren. Am primit pentru joacă câteva seturi de modele decupate, iar duminică am pictat şi lipit toată ziua. Nu aş putea spune care ne-au plăcut cel mai mult, dar pot să le iau pe rând.

Seturile de figurine cu brăduţi, steluţe, reni şi îngeraşi le-am pregătit ca globuri de Crăciun. Le-am pictat şi le-am lipit pe un carton, decorat la rândul lui. Îngeraşul şi steluţa le-am lăsat fără decor, dar le-am pictat faţă-verso. Urmează să le mai prindem o agăţătoare şi pot fi prinse direct în pomul de iarnă. La loc de cinste au fost confetti, glitterul şi perforatoarele decorative. Nu au lipsit nici ochişorii mobili. Să nu uit, am improvizat nimbul îngerului dintr-un fir de sârmă, înfipt în polistiren.

Suportul de lumânare este pictat cu acuarele metalizate, apoi adăugat glitter, paiete şi mărgele. Din păcate nu am avut şi ramuri de brad, s-ar potrivi minunat în aranjamente de Crăciun.

Figurine de Craciun din polistiren

O soluţie tot cu figurinele de polistiren am găsit şi pentru rama ceasului. Am avut varianta de toamnă, acum este pregătită cea de iarna. Trebuie doar s-o schimb. Am încercat şi varianta numai cu fulgi de nea, dar nu era foarte veselă. În schimb fulgii pot fi folosiţi pentru decoraţiuni pe geamuri, sau suspendaţi, mai ales că sunt disponibili şi la dimensiuni mult mai mari.

Figurine de Craciun din polistiren

Cel mai mult însă am muncit la mini-macheta noastră de Crăciun. Iris a pictat sania, şi o parte din reni. Eu am finisat şi am lipit. Brăduţul cel mare era din setul cu patru figurine, iar omul de zăpadă am vrut noi neapărat să-l facem din bile de polistiren. Pe Moş Crăciun l-am reciclat dintr-un ornament de anul trecut.

Figurine de Craciun din polistiren

Pentru noi joaca abia a început. Am reuşit să pictăm doar câteva figurine, iar Iris e hotărâtă să împodobească bradul cu mânuţele ei. Sperăm să şi reuşim, căci nu cred că îmi dau seama exact la ce ne-am înhămat. Cred că vom folosi câteva şi pentru felicitări, fulgii de nea şi îngerii ar arăta foarte bine.

Atelierul de creaţie

Materialele au fost realizate cu sprijinul "Art & Hobby Creativ".

Art / Hobby Creativ

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , .

18 Comments

  • nu ar fi avut acelasi farmec :). le-am folosit azi la realizarea panoului de iarna de la optional, si arata minunat.

 1. buna seara
  care este tema pentru noul concurs din 2012
  va uram cu toti 2 fetite si mama lor un an nou cu multe concursuri si foarte foarte multi participanti
  voi ne bucurati cu adevarat
  surprizele pe care ni le faceti sunt de nota 20
  multumim mult

 2. Buna ziua! Sunt minunate, imi plac foarte mult ornamentele, sunt realizate cu multa munca si dragoste, felicitari! Si mie imi plac sa confectionez tot felul de lucruri. As dori daca se poate sa-mi trimite-ti si mie sabloane sau modele de decoratiuni pt. geamuri.(fulgi de nea,braduti, zane, braduti etc.)Multumesc anticipat!

 3. Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru fulgi de zapada, zane, stelute, brazi .Va multumesc anticipat.
  Sunteti fantastici!

 4. M-ar interesa dac? se pot achizi?iona ?abloane pt. Zâna Iarn? ?i decora?iuni pt. clas? ?i ferestre ?i pre?ul pentru fiecare . V? mul?umesc !

 5. Buna ziua, SUPERBE,,

  Va rog multt sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru fulgi de zapada, zane, stelute, brazi

  Va multumesc din suflet

  Sper sa ne descurcam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente