Ghirlande decorative de primavara

Iarna trece încet-încet, şi va trebui să schimbăm decorul. Oricât de mult ne-au plăcut, trebuie să schimbăm ghirlandele de iarnă cu unele de primăvară. Cred că e cel mai uşor, dar şi cel mai greu anotimp în ceea ce priveşte decoraţiunile. Ai atât de multe variante la îndemână, şi atât de multă culoare, încât nu ştii ce să alegi. Iniţial voiam doar fluturi. Apoi am zis că nu pot ignora celelalte gâze… şi iată ce-a ieşit:

Materiale necesare: Ghirlande, decoratiuni de primavara

 • cartoane colorate, galbene pentru albine, roşii pentru buburuze, şi orice alte culor pentru fluturi. Modelul se descarca de aici.
 • o rolă cu fir de naylon pentru pescuit, subţire.
 • bandă adezivă transparentă
 • carioci, foarfecă
 • opţional, confetti

Printaţi paginile din model în funcţie de preferinţe. Decupaţi modelele, apoi desenaţi cu o cariocă neagră modelul şi pe spate, ţinând decupajul lipit de o fereastră.

Decoraţi fluturii (puteţi lipi confetti, sau puteţi lăsa copii să-i decoreze cu cariocile).

Tăiaţi un fir de naylon de aproximativ un metru. Legaţi la capătul de jos una dintre flori, apoi lipiţi pe rând insectele de firul de naylon cu ajutorul benzii adezive. Şi… găsiţi un loc potrivit pentru a suspenda ghirlanda :).

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , .

156 Comments

 1. Va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele de la ghirlanrele de primavara ! Sunt minunate! Superbe! Abia astept sa-mi infrumusetez si eu clasa cu aceste minunatii! Multumesc pentru materialele trimise , mi-au fost de mare ajutor! Succes in continuare!

 2. Pingback: Ghirlande de prim?var? | Gradinita Fluturasilor Talentati

 3. Daca mi-ati spune ce anume nu merge… din acel link „modelul se descarca de aici” se deschide in pagina noua un document pdf, pe care il printati dupa nevoi. Poate browserul cu care navigati pe net nu deschide pdf-uri!? ce eroare aveti?

  incercati cu click dreapta pe link „save target as”, ori „save link as”, si salvati documentul in calculator.

  doar cu „nu merge” nu prea am cum sa va ajut… ca la doctor… ma doare… dar unde?!

 4. Pingback: Balconul nostru | 2 micu?i

 5. Pingback: Ghirlande decupate la geam | 2 micu?i

 6. Buna ziua! Vă rog mult,dacă aveți puțin timp,să mi trimiteți și mie ce considerați dvs că mi ar fi de folos pt înfrumusețarea unei săli de grupa mijlocie,acum în așteptarea primăverii,pt a bucura sufletul copiilor dintr un sat din județul TR! Vă mulțumesc anticipat și aștept cu nerăbdare,sabloanele și tot ce mi puteți trimite! Să vă de-a DEADomnul multă sănătate și putere de munca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente