Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra

Aşa cum am promis, am continuat seria decorurilor pentru fereastră. După zâna iarnă şi zâna toamnă, primăvara bate la uşă. E drept că în calendar e încă ianuarie, mai avem o lună de iarnă… dar am senzaţia că mâine este 1 martie. Ştiu că este foarte aşteptată, şi că nu mai e nici foarte mult timp de lucru, de aceea m-am grabit cu decorul de primăvară. Sper ca sălile de clasă să fie un pic mai vesele cu decorul meu.

M-a ajutat, ca de obicei, Emanuel Pavel, şi-i mulţumesc încă odată, pe această cale. Sper ca ArtBook să fie mereu alături de Năzdrăvani, şi să finalizăm împreună cât mai multe proiecte utile sau plăcute copiilor.

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai jos. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile.

zana-primavara

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul mare verde de la finalul acestui articol. Veți primi modelele în câteva zile la adresa de mail cu care adăugaţi mesajul. Verificati neaparat si folderul SPAM, este foarte posibil să ajungă acolo.

PS: Au început să sosească zâne…

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Batrani, PH, Inst. MIHAELA MORARU

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Durnesti, Botosani, Inv. Cristina Hriscu

Zana primavara, fereastra decorata
Clasa I, Scoala „Mihail Sadoveanu”, Baia Mare, Prof. înv. primar Hosu Adriana Ramona

Zana primavara, fereastra decorata
Gr. PP nr. 70, Bucuresti, prof. Stănilă I.

Zana primavara, fereastra decorata
Grupa mijlocie „Fluturasii” de la G.P.N. Petresti, AG, inst. Tudoreci Madalina


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

3.119 Comments

  1. Imi place foarte mult peisajul cu zana primavara de aplicat pe geam este o idee extraordinara si multumesc celor care au ralizat-o.As dori s-o primesc si eu .Multumesc.

  2. Sunt superbe toate zanele. As dori sa primesc si eu toate zanele.Daca nu este posibil, atunci zana primavara. Multumesc foarte mult.

  3. foarte frumos!! va rog sa mi trimiteti si mie acest decor.multumesc din suflet……..si sincere felicitari

  4. Felicitari!Sunt extraordinar de frumoase toate zânele.As dori sa le primesc si eu.Multumesc

  5. Sunt foarte frumoase toate zanele .As dori si eu sabloanele lor .
    Multumesc mult .

  6. Sunt foarte frumoase. Acum am aflat de el si as vrea si eu modelele pana nu trece primavara.Multumesc!

  7. Imi place foarte mult decorul.As dori si eu sabloanele atat pt acest decor cat si pt celelalte.
    Multumesc mult .

  8. Este superb decorul . la gradi ar arata minunat pe fereastra . As dori sa o primesc si eu . Multumesc ca le inpartiti cu noi !!

  9. Superba zana. Tare as vrea sa o realizez si le gradinita unde lucrez. Va multumesc mult mult!

  10. v-am descoperit de curand si ma minunez de tot ceea ce realizati.Sunteti extraordinara!Imi plac foarte mult aceste zane si mi-as dori aceste sabloane ,daca se poate si altele.Multumim ca impartasiti cu noi aceste superbe creatii.

  11. Este foarte frumos acest peisaj si gradinita ar arata superb cu acest decor deaceea v-as ruga sa-mi trimiteti sablonul la id-ul:monamaria33
    multumesc!!!

  12. Extraordinara idee. V-as ruga sa imi trimiteti sabloanele pentru cele 4 zane (daca se poate). Va multumesc.

  13. Sunt foarte frumoase toate zanele .
    As dori si eu sabloanele lor va rog .
    Multumesc foarte mult .

  14. Mi-au placut mult! Va rog sa mi le trimiteti si mie! Eu sunt in primul an la catedra si imi sunt tare folositoare.
    Va multumesc!

  15. As dori tiparele pentru zana primavara, va rog. Sunt superbe si as vrea sa le fac in clasa mea. Multumesc anticipat.

  16. sunt superbe toate materialele.as dori si eu daca poti sobloanele pentru zane.iti multumesc mult,si pe curand.

  17. Sunt incantata de modele si doresc sa-mi trimiteti si mie sabloanele.Desi sunt invatatoare , admir cu respect munca educatoarelor pentru infrumusetarea salilor de clasa.

  18. Felicitari!
    Am vazut cele trei zane, foarte frumoase. As dori si eu sabloanele, daca e posibil.
    Multumesc!

  19. Buna…Vreau sa va felicit pt lucrarile realizate si m-ar face o mare placere daca s-ar putea sa imi trimite-ti si mie modelele de la fiecare anotimp .Va multumesc anticipat..:)

  20. Sunt minunate zanele propuse de dvs.A? dori ?i eu ?abolanele zânei prim?vara.V? mul?umesc!

  21. Sunt minunate! Copiii vin cu mare drag la activitati! Mi-ar placea sa dispun si eu de aceste modele!

  22. Sunt minunate! As putea apela la amabilitatea dumneavostra de a intra si eu in posesia sabloanelor?
    VA multumesc!

  23. foarte frumos decorul as dori sa primesc si eu sabloanele sa se poata bucura si copii mei de ele mulmumesc

  24. Buna Ani!
    Revin si eu cu rugamintea de a-mi mai trimite o data sabloanele cu zanele…La vremea la care le-am primit, le-am descarcat, dar…le-am pierdut…hard defect si far sanse de recuperare…
    :((
    Multumesc aticipat!
    Ganduri bune!

  25. sunt super ideile voastre! AS DORI SI EU SABLONUL DE LA ZANA PRIMAVARA PT GEAM! vA MULTUMESC. Daca s ar putea sa mi trimiteti sabloanele pt toate anotimpurile ar fu super!

  26. Buna ziua!hristos a înviat!
    Superbe lucruri realizati cu picii dv! Daca se poate, dorim si noi sabloanele pentru cele trei zâne (sau 4 daca apare si zâna vara!). Va multumim din suflet!
    Cu consideratie, Mara

    • Adevarat a Inviat!
      Va sosi pe mail. Si vara pot spune ca se anunta, cred ca intr-o saptamana 🙂

  27. Sunt fascinata! Felicitarile mele realizatorului!V-as fi recunoscatoare daca le-as primi pe toate!Daca tot v-am descoperit,nu mai scapati asa usor de mine!

    • 🙂 va las sa va delectati la atelierul de creatie. marea majoritate a modelelor sunt disponibile in articolele de prezentare

  28. foarte frumoase zanele si peisajele din jur…cu siguranta ati facut copiii sa zambeasca as dori si eu aceste sabloane daca este cu putinta,VA MULTUMESC! anticipat.

  29. Am admirat modelele prezentate de dumneavoastra. Sunt foarte frumoase.Mi-ar placea sa le pot primi si eu. MULTUMESC!

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente