Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra

Aşa cum am promis, am continuat seria decorurilor pentru fereastră. După zâna iarnă şi zâna toamnă, primăvara bate la uşă. E drept că în calendar e încă ianuarie, mai avem o lună de iarnă… dar am senzaţia că mâine este 1 martie. Ştiu că este foarte aşteptată, şi că nu mai e nici foarte mult timp de lucru, de aceea m-am grabit cu decorul de primăvară. Sper ca sălile de clasă să fie un pic mai vesele cu decorul meu.

M-a ajutat, ca de obicei, Emanuel Pavel, şi-i mulţumesc încă odată, pe această cale. Sper ca ArtBook să fie mereu alături de Năzdrăvani, şi să finalizăm împreună cât mai multe proiecte utile sau plăcute copiilor.

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai jos. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile.

zana-primavara

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul mare verde de la finalul acestui articol. Veți primi modelele în câteva zile la adresa de mail cu care adăugaţi mesajul. Verificati neaparat si folderul SPAM, este foarte posibil să ajungă acolo.

PS: Au început să sosească zâne…

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Batrani, PH, Inst. MIHAELA MORARU

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Durnesti, Botosani, Inv. Cristina Hriscu

Zana primavara, fereastra decorata
Clasa I, Scoala „Mihail Sadoveanu”, Baia Mare, Prof. înv. primar Hosu Adriana Ramona

Zana primavara, fereastra decorata
Gr. PP nr. 70, Bucuresti, prof. Stănilă I.

Zana primavara, fereastra decorata
Grupa mijlocie „Fluturasii” de la G.P.N. Petresti, AG, inst. Tudoreci Madalina


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

3.119 Comments

  1. Felicitari pentru munca depusa. Rezultatul este minunat. Daca se poate asi dori si eu modelele. Succes in continuare!

  2. O „Primavara” foarte frumoasa si copii foarte talentati. Felicitari, un site reusit. Daca se poate as dori si un modelele.

  3. Va rog inca odata sa-mi retrimiteti modelul cu Zana Primavara pentru fetita mea de 4 ani.Am facut decorul pentru scoala, dar fetita mea vrea si pentru ea acasa.Va multumesc frumos.

  4. ….sunt foarte frumoase decoratiunile …..mi-ar placea sa-mi decorez si eu clasa cu ele…..(((asi dori si eu sabloanele zanutelor, daca se poate…VA ROG))) multumesc frumos……….

  5. original, deosebit, frumos…felicitari! Daca se poate as dori si eu modelele..O primavara minunata!

  6. Ideea cu zana este super. Cred ca elevii ar fi incantati. As dori si eu modelul daca se poate.

  7. Foarte frumoase zanele! Superbe! Va rog frumos sa-mi trimite-ti si mie sabloanele si decorurile pentru fiecare zana, primavara, vara, toamna, iarna! Va multumesc din suflet anticipat!Va multumesc ca existati!Cu dvs facem viata mai frumoasa!
    Cu respect, Livia!

  8. vreau sa multumesc tare mult celei care mi a trimis tiparele pentru zanite.nu mi pot reveni de bucurie,in sfarsit pot avea zanite in feresti.

  9. Zanele sunt superbe! Va rog din suflet sa-mi trimiteti si mie sabloane!
    Va rog muuuult!!!

  10. O idee foarte frumoasa.Va rog sa-mi trimiteti si mie pe zana primaverii.Multumesc anticipat !

  11. e superb decorul!…felicitari! indraznesc sa va rog sa-mi trimiteti si mie modelul. se vede ca puneti suflet in ceea ce faceti. bucurii multe!

  12. Daca se poate, v-as ruga sa mi trimiteti si mie decorul.este ceva spectaculos!multumesc.

  13. suuuuper!!!!!!!!!!!vreau si eu neaparat modelul!!!!!!!!multumesc!!!!!!!!!!!sunteti geniali!!!!

  14. Minunat site. Multumim din suflet pentru ca ne impartasiti ideile .Tare mult m-as bucura daca mi-ati putea trimite cele 3 modele de zane . Multumesc si multa imaginatie in continuare!

  15. buna ziua,
    ma puteti ajuta si pe mine cu un model pentru zana primaverii?sunteti foarte creativi.de ajutor.
    va multumesc

  16. Minunate lucrari ,propuneti!Le urmarim si le realizam cu toti elevii!
    Foarte frumoasa ,,Zana primavara”!

  17. Felicitari!!! Materialele dumneavoastra sunt deosebite. Va rog, daca se poate sa imi trimiteti si mie modelele! Mult succes si putere de munca mai departe!

  18. multumesc mult pentru material..Reactia copiilor la vederea zanei a fost extraordinara!Au fost foarte incantati.

  19. Buna seara! Modelul este incantator! Va rog mult sa imi trimiteti si mie sabloanele, pentru a realiza si eu aceasta decoratiune cu piticii mei! Va multumesc!

    • adresa de mail pe care ati lasat-o este gresita, mailul s-a intors…
      imi pare rau, reveniti cu un mesaj corect.

  20. Va multumesc foarte mult pentru sablonul zanei primavara.As fi recunoscatoare daca ati putea sa imi trimiteti si celelalte sabloane,cu toamna si iarna.Sunt absolut superbe si de efect.
    Va felicit inca o data pentru munca si talentul vostru si va urez o primavara plina de bucurii si impliniri.

  21. buna , sunt o clienta mai noua as dori si eu daca se poate sabloanele de la cele 4 zane. Multumesc anticipat.

  22. Va rog, daca se poate, sa-mi trimiteti si mie sabloanele pemtru aceste minunatii. Va multumesc.
    Cu multumiri si felicitari din toata inima pentru tot ceea ce faceti, Ramona Maria Trofin. Sc nr 8 Piatra Neamt

  23. Am primit modelele!!! Sunt minunate!! Va multumesc mult!! Putere de munca mai departe!!

  24. imi place tot ce vad aici,va stimez si va apreciez mult …as vrea si eu sabloanele daca se poate … de abia astept sa impodobesc sala de grupa…mii de multumiri

  25. incerc alta adresa sa-mi trimiteti zana,pt ca nu stiu de ce adresa mea ati spus ca nu merge.va rog daca puteti sa mai incercati sa-mi mai trimite-ti o data.va multumesc din suflet!

    • am trimis din nou, cred ca stiu de ce nu primeati.

      nu mai scrieti www. inaintea adresei de mail!! www. este pentru pagini web…

  26. foarte ingenioase si frumoase modelele. eu am pus pe fereastra grupei ghiocei ,fluturi si flori.Imi plac zanele dumneavoastra,sunt superbe. v-as ruga daca se poate sa mi-le trimiteti si mie.( doar zana)Succes in continuare si FELICITARI!

  27. Foarte frumoase! V-as ruga sa-mi trimiteti si mie modelul. Abia astept sa il primesc! Multumesc!

  28. Buna ziua,
    Dorim si noi sablonul cu zana de primavara !Sunt superbe iar munca dvs deosebita.
    Respect, Mihaela

  29. Da, as vrea si eu sabloanele! Modelul va arata superb la fereastra clasei, alaturi de ghirlandele florale pe care le-am confectionat.
    MULTUMESC

  30. Felicitari pentru tot ceea ce faceti!Zana Primavara este superba!As dori si eu sablonul!Vreau sa decorez fereastra grupei mele cu ceva de primavara!Abia astept!Va multumesc si mai asteptam si alte noutati!

  31. Zana Primavara este minunata!As dori,daca se poate,sa am si eu modelele.S-ar bucura si piticii mei sa aiba asemenea decor .Felicitari pentru realizare!

  32. Va multumesc! Acum am toate cele trei zane! Am inceput deja sa lucrez Zana Primavara. Ghirlandele de primavara le-am terminat deja, sunt minunate!

  33. Foarte frumoase zânele!
    Doresc si eu sabloanele cu toate zanele anotimpuri (in asteptare zana vara).
    Va multumesc.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente