Editura Litera Mica aduce Avioane (concurs)

Avioane - Editura Litera Mica

Dacă sunteţi admiratori ai fantasticei producţii Pixar – Cars (Maşini), sunt sigură că aşteptaţi cu nerăbdare şi nou-lansatul lung-metraj Avioane. În acelaşi stil inconfundabil care a făcut înconjurul lumii pe patru roţi, compania canadiană ia acum cu asalt văzduhul, alături de noi personaje ce ne aduc zâmbetele pe aripile vântului.

Editura Litera Mică le-a pregătit copiilor de toate vârstele o surpriză odată cu lansarea filmului în cinematografe: acum poţi avea povestea la tine acasă, atât în format tipărit, cât şi înregistrare audio pe cd.

Vei face cunoştinţă cu Stropi, un avion utilitar care visează să participe la cel mai mare raliu aerian din istorie. Cu un fizic ce nu prea se ridică la înălţimea concurenţilor, şi cu frică de înălţime – lucru neaşteptat pentru un avion, Stropi reuşeşte, cu ajutorul Şefului şi cu un dram de noroc, să se califice în marea finală. Spiritul sportiv şi viteza la care Stropi reuşeşte să ajungă strică însă planurile actualului campion, Ripslinger, care încearcă prin toate mijloacele să-i zădărnicească visul.

Carte a aparut la editura Litera în colecţia Disney AudioBooks, iar povestea o puteţi asculta în lectura lui Stropi Agrărescu (Claudiu Maier). 

La sfârşit de vacanţă, vă invităm la concurs! Ce trebuie să faceţi: răspundeţi mai jos, printr-un comentariu, la următoarea provocare:

Ce volum din colecţia Disney-Audiobook i-ai cumpăra copilului tău, în afară de noua apariţie „Avioane”?(detalii colectie aici)

Vor fi doi câştigători şi două premii oferite, fiecare constând într-un volum „Avioane”.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica “Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 11-19 septembrie, ora 21:00. Câştigătorul va avea la dispoziţie 24h pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol. La expirarea termenului vom desemna un nou câştigător. Premiile se expediaza gratuit o singură dată, numai pe teritoriul României.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, IP unic), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, printr-un comentariu la acest articol, în caz contrar, la expirarea termenului menţionat la afişarea rezultatelor vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să folosiţi funcţia de “abonare la comentarii” disponibilă în cadrul articolului, lângă butonul de trimitere a comentariului, pentru a putea fi la curent cu mesajele. Vă puteţi dezabona la finalul concursului, folosind linkul din mailurile de notificare.


Acum în librării:


Avioane - Editura Litera Mica coperta_avioane_cd_c1
Disney Audiobook.
AVIOANE. Planes (carte+cd)
Disney. AVIOANE. Planes.
format mic (carte+cd)

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , .

79 Comments

 1. Avem in grupa Tom si Jery dar, ne-ar incanta foarte mult noua colectii.Copiii ar fi super incantati.Dumnezeu sa-i ajute pe toti, mult succes.

 2. Si eu tot Disney English, Let’s Sing! as prefera. Dvd-urile si cartile dupa desenele Disney le cam avem in afara de Planes.

 3. Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt :

  Random Integer Generator

  Here are your random numbers:

  62
  46
  Timestamp: 2013-09-19 18:02:45 UTC

  Felicitari!

  nr. 62 Bitan Cristian
  nr. 46. Alexandra Costea

  Castigatorii sunt rugati sa adauge un comentariu care sa contina numele de concurs, adresa la care se expediaza premiul, codul postal si un numar de telefon de contact. Datele nu vor fi publicate pe site.

  Va rog folositi la postarea mesajului aceeasi adresa de mail cu care v-ati inscris, altfel premiul nu vi se atribuie.

 4. Castigatorii isi pot revendica premiile pana maine seara, 20.09.2013, ora 21:00.
  Daca premiile nu sunt revendicate, maine seara vom face o noua extragere.

 5. Concursul s-a incheiat in mod oficial. Datele de contact ale participantilor vor fi transmise editurii Litera, urmand ca premiile sa fie expediate direct.

  Castigatorii sunt rugati ca la primirea premiului sa adauge la acest articol un comentariu.

  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente