Daco Art transforma joaca in arta – concurs

Din categoria "concursuri simple şi simpatice", pentru copii şi părinţi, vă propun acum, când primăvara începe să bată la uşă, o nouă temă: creaţie de mărţişoare. Acest concurs este organizat împreună cu Daco Art, şi, pe lângă alegerea prin tragere la sorţi a doi norocoşi, sperăm să vă oferim idei în plus pentru a confecţiona anul acesta propriile mărţişoare.

Fiecare dintre cei doi câştigători va primi un voucher în valoare de 40 de lei, valabil în magazinul online www.dacomag.ro. Voucherul va fi folosit pentru o singură comandă, ce beneficiază de transport gratuit. Suma rămasă neconsumată nu se restituie. Suma ce depăşeşte valoarea voucherului se achită la livrare.

Nu trebuie să realizaţi fizic mărţişoarele pentru acest concurs, doar trebuie să descrieţi proiectul.

Ce aveţi de făcut:

  • vizitaţi categoria Accesorii hobby [aici], şi alegeţi un produs pe care l-aţi putea folosi în realizarea unui mărţişor.
  • postaţi un comentariu la acest articol în care să adaugaţi linkul către produsul ales şi pe scurt o descriere a proiectului dorit.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 30 ianuarie-7 februarie, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc cele trei condiţii (nume complet, link, descriere), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc imediat după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, în caz contrar, la expirarea termenului vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să folosiţi funcţia de "abonare la comentarii" disponibilă în cadrul articolului, lângă butonul de trimitere a comentariului, pentru a putea fi la curent cu mesajele.

www.dacomag.ro

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , .

104 Comments

  1. Inconcluzie, daca noi deja ne-am apucat de martisoare folosind produsele Daco, putem pune descriere si poze? Sau trebuie doar sa postam cu descrierea?

    • Roxana, link catre produsul folosit si in cateva cuvinte cum ati adaptat produsul. Fara poze :).
      Dar le puteti tine pregatite, va urma si concurs pentru copii, cu proba de martisoare, unul va fi liber-ales ;).

    • Deja nu mai putem de curiosi, asteptam cu nerabdare concursul cu proba de martisoare sa vedem pozele cu ce ati mesterit! Va urmaresc pe facebook!

      DacoArt

  2. Un proiect de martisor potrivit pentru copii este acela din spuma modelaj: http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/253-Spuma-Modelaj/832-Spuma-Modelaj–6-culori-x-33g.html

    Se iau doua culori diferite (rosu si galben) si se modeleaza din ele floricele. Se aplica cu ajutorul unui ac sau scobitori cate o gaura . Se lasa la uscat si apoi se va introduce snurul de martisor prin gaurica facuta. Se pot face si inimioare sau fluturasi.
    Multumim de ocazie Daco si Nazdravani!

    • Deci putem sa purtam floricelele si ca un pendant?! E usor, placut la atingere … saptamana asta ma rasfat si imi fac si eu unul. Multumesc pentru idee!

      DacoArt

  3. Pfui, ce-mi plac fluturii astia oglinda http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/977-Fluturi-Oglinda-Daco.html Eu pe astia i-as alege, i-as lipi pe un dreptunghi de carton si as mai adauga unul-doua bling-bling-uri (http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/952-Diamante-autoadezive-BlingMania-Daco.html) asa, pe la colturi si ar fi martisoarele perfecte. Nu mai trebuie sa scotocesti in geanta dupa oglinda, ca te uiti in piept 🙂

  4. Buna, ma numesc Emi si eu cu fetita mea de aproape 10 ani, vom face martisoare si felicitari pentru 8 martie din hartie rulata (tehnica quilling). Vom cumpara hartie de aici:http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/259–Quilling–arta-de-a-rula-hartia/ si vom face martisoarele pe suport de carton colorat http://dacomag.ro/produse/166-Articole-scoala–rechizite/258-Hartie-si-Carton/911-Carton-Color-Asortat-30-coli-Daco.html (doar ca sa ne reimprospatam stocul, avem deja instrumentele folositoare). Pregatim si noi foto pentru urmatorul concurs. Multumim!

    • Respect pentru cei are au mai multa rabdare decat mine! Ma fascineaza quilling-ul foarte mult … probabil si pentru ca este una din tehnicile care nu imi reusesc :(!

      Succes la concurs!

      DacoArt

  5. frumos concurs si frumoasa provocare 🙂
    noi am experimentat prima data plastilina usoara la un atelier de-al tau si stim ce frumos se modeleaza, ce usoara este si ce frumos isi pastreaza culoarea
    am intrebat-o pe Daria ce ar prefera si mi-a raspuns exact ce ma asteptam: martisoare din plastilina usoara din care sa facem diverse flori, animalute si inimioare pentru prietenele ei 🙂
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/254–Plastilina-Usoara/

    • Copilasii vostri se pare ca sunt foarte artisti! Sa se inhame la mesterit animalute si alte cele … nu ma las, trebuie sa tin si eu pasul cumva. Poate sa ajung si eu la atelierele voastre?! Exista o limita de varsta?

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • @ ani – te descurci tu cumva sa gasesti un spatiu mare-mare ca sa se desfasoare toti 😉

      @DacoArt – toti copiii sunt mici artisti: daca privim operele lui Picaso (sa exageram un pic 😛 ) as zice ca toti copilasii de 1-2 ani reusesc sa traseze linii si sa coloreze….depinde de ochiul celui care priveste si de inima celui ce admira 😉

  6. http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/281-Accesorii-Hartie-Gumata–spuma-/928-Flu-Flu-Fluturasi-si-Libelule-Spuma-autoadeziva.html
    Un proiect perfect pentru martisoare ar fi acesti fluturasi si libelule din spuma autoadeziva,pentru „Nazdravanii” mei de la clasa pregatitoare.
    M-am gandit ca din hartie ondulata sa decupam o floricica pe care o gaurim pentru snur,aplicam „zburatoarele”,iar din fire textile albe si rosii,învatam sa impletim un snur.Montam snurul,martisoru-i gata!Luam un plic,desenam pe el flori,inimioare sau ce dorim,punem martisorul in plic si-l oferim !

  7. Dragii nostri…noi am descoperit plastilina usoara datorita unui atelier „nazdravan”…si de atunci suntem indragostiti de ea….nu se poate sa luam ceva de la Daco si sa nu luam si un set http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/254-Plastilina-Usoara/833-Plastilina-Usoara–6-culori-x-28g.html.
    Deoarece „nu se cade” sa cumparam martisoare, ne-am apucat deja de ele. Folosind http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/254-Plastilina-Usoara/833-Plastilina-Usoara–6-culori-x-28g.html, facem albinute (corpul si capul negre, cate 2-3 dungute galbene, aripioare albe – inventia lui Luk – si ochisori din puncte verzi sau albastre), buburuze (din rosu, cu puncte negre si alb pt ochisori), flori colorate, trifoi, si mai nou broscute (corpul verde, ochi din negru si alb si gurita rosie). Dupa ce le-am terminat, legam snur de martisor, si pe un carton colorat decorat cu http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/172-Perforatoare-Hobby-hartie/179-Perforatoare-bordura/1130-Perforator-Bordura-Daco-PFB100-7.html le capsam. Mai avem si varianta de floare adica http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/172-Perforatoare-Hobby-hartie/180-Perforatoare-model-2-5cm/1057-Perforator-Hartie-2-5cm-Daco–floare.html sau frunza adica http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/172-Perforatoare-Hobby-hartie/276-Perforatoare-model-3-8cm/1078-Perforator-Hartie-3-8cm-Daco–frunza-artar.html pe care le facem cu perforatoarele deja achizitionate, si capsam martisoarele pe ele. Decoram cu lipici cu sclipici – adica http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/185-Lipiciuri-efecte-speciale/186-Lipici-glitter/469-Lipici-multi-glitter.html si martisorul perfect este gata..Promitem poze…. Autori: Luk si mami (paradoxal, Luk prefera brpscutele si albinutele, care sunt mult mai grele decat celelalte variante!!!)…Poopici

    • Si mama facu’ gresala sa ii citeasca….Concluzia….cine sa mai plece la scoala? Da mami, vreau sa ma duc sa fac animale…..mami…ma duci? da’ cand ma duci? diseara ? da’ de ce nu stii? Acum clar, diseara avem sesiune de animalutze…..promitem poze….

    • Chiar asa….dar cu diferente de maxim 2 ani intre copii….pentru a evita frustrarea celor mai mici dintre participanti…..

  8. Chiar acum 3-4 zile am vazut astea: http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/275–Hartie-Gumata–Cauciucata/1021-Hartie-Gumata-GLITTER-AUTOADEZIVA-10coli–10culori-DACO.html
    Nu scrie ce grosime au, ma intreb daca se poate decupa cu perforatorul cu model http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/172-Perforatoare-Hobby-hartie/180-Perforatoare-model-2-5cm/1071-Perforator-Hartie-2-5cm-Daco–lalea.html . Daca nu, decupam cu foarfeca flori/frunze/fluturi, lipim pe un patrat de carton, impodobim cu http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/974-Pom-Pom-Mini-Daco.html si cu http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/952-Diamante-autoadezive-BlingMania-Daco.html, punem snur si gata!

    • – grosimea hartiei gumate este de 2mm. Voi completa dimensiunile si pe site.
      – nu se pot folosi perfoaratoarele pentru hartie, dar pe la sfarsitul vacantei mari vom avea perforatoare si pentru hartia gumata.

      Spor la treaba, se vede ca va distrati bine. Succes la concurs!

      DacoArt

    • Noi am folosit…cu mare grija la bagat foaia gumata si scos rezultatul final din perforator…dar a mers…am facut floricele (de 1 cm si de 3.8 cm) si frunze de 3.8 cm…..Asteptam cu interes pe cele speciale…

  9. Nici nu stii de unde sa incepi ,pentru ca toate materialele sunt frumoase.Cum spunea o doamna:pacat sa cumparam martisoare cand avem asa ceva la indemana.Acum voi descrie un martisor care l-am mai realizat cu baietii mei.Pentru inceput vom decupa patratele din hartie cartonata colorata cu ajutorul acestei minunate foarfece : http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/183-Foarfece-cu-model-si-Trimmer/735-Foarfece-cu-8-profile.html ,apoi le vom decora cu floricele din pasla : http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/272-Accesorii-Pasla–fetru-/1008-Accesorii-Craft–Floricica-autoadezive-Daco.html., sau alte accesorii cum ar fi cele din hartie gumata care sunt foarte placute si moi http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/275-Hartie-Gumata–Cauciucata/1019-Hartie-Gumata-AUTOADEZIVA-10coli–10culori-DACO.html . La final capsam un snur frumos si e gata martisorul!O sa punem poze la concursul pentru copii!

    • Foricelele mele preferate, cele din pasla! Cu toate ca toate usile din casa sunt pline cu cele gumate! Si oglinzile cu … fluturi oglinda!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Vioreaua chiar trebuia bagata in seama! Multumesc! Si mai ales ca putem pune martisorul si pe frigider, sa tina un biletel de dragoste pentru mamici …

      Succes la concurs!

      DacoArt

  10. Buna! Oare aceste markere http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/189–Decor-sticla/ se pot folosi si pentru a scrie pe plastic( pe cel provenit de la recipientele de suc/apaminerala)?
    Le-as folosi sa realizam martisoare din plastic, desenate cu markere.
    Multumesc!

    Ne place sa lucram martisoare ecologice. Anul acesta am face insecte micute, pe plastic decupat din recipentele ramase de la apa minerala/suc, colorate cu aceste markere http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/191-Carioca-art/477-Marker-permanent-vopsea.html, decorate cu acesti ochisori mobili http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/263-Ochi-mobili/954-Ochi-Mobili-Colorati-Daco.html, cu aceste abtibilduri http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/174-Abtibilduri/463-Ab–539-ibild-inimi-decor.html si am folosi aceste sarme plusate http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/887-Sarma-Plusata-Daco.html drept antene. Multumim!

    • Marker-ele nu le-am folosit pentru plasticul respectiv, dar daca pe sticla adera bine, presupun ca si pe plastic.

      Succes la concurs!

      DacoArt

  11. ma numesc croitoru monica brasov, am un baiat de 8 ani, impreuna facem( mai mult eu) martisoare pentru toate doamnele invatatoare si cunostinte prin tehnica quilling.
    folosim http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/259-Quilling–arta-de-a-rula-hartia/873-Hartie-Quilling-HR902.html
    pe care le-as lipi pe http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/275-Hartie-Gumata–Cauciucata/1018-Hartie-Gumata-10coli–10culori-DACO-HG401.html( nu am incercat niciodata pe hartie gumata dar cred ca ar fi si mai frumos!
    anul acesta as incerca si din http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/253-Spuma-Modelaj/832-Spuma-Modelaj–6-culori-x-33g.html
    va pup!

    • Quilling pe hartie gumata … suna a ceva foarte luxos, select! Facem si noi! Abia asteptam sa vedem rezultatele.

      Succes la concurs!

      DacoArt

  12. Buna! As vrea sa folosesc aceste accesorii pentru martisoare, dar baza sa fie cartonul, pe care vor fi aplicate formele acestea, apoi facem snuruletul si iata martisorul gata. Cartonul va fi decupat in forma accesoriilor,pentru a fi cat de cat tari. Lucram asa simplu fiindca suntem mici, abia la grupa mica.
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/1052-ACCESORII-CRAFT–AD040–TE-DECOREZ-VIOI.html

  13. Intr-adevar, frumoasa provocarea.M-as opri anul acesta la figurinele din ipsos,mai accesibile la grupa mijlocie.Copiii le vor personaliza prin culoare.Oricum noi ne-am apucat deja de treaba,vrem sa facem cele mai frumoase martisoare pe care le vom darui celor de la Centrul de recreere pentru persoane de varsta a III-a, printre care si unele din bunicutele noastre.Din atatea materiale de calitate e cam greu de ales.
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/262–Figurine-Ipsos/

  14. Un martisor simplu si frumos: pictam aceasta inima de polistiren http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/973-Inimi-Polistiren-Daco.html cu acuarele, sau de ce nu cu aceste carioci http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/191-Carioca-art/476-Carioca-6-culori-Glitter.html, apoi ii atasam snurul de martisor.Imi plac mult si clemele acestea tip pioneza si cred ca atasate pe un suport de carton sau hartie gumata, alaturi de 3-4 „diamante” asezate artistic ar arata grozav ca martisoare!

  15. Buna ziua tuturor,
    numele meu este Chereji Rodica si propun pentru fabricarea de martisoare Ochii mobili, link:
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/263–Ochi-mobili/
    In cadrul acestui proiect propun ca acesti ochisori mobili sa fie atasati la diverse decupaje/figurine realizate din hartie colorata (papusele,animalute,personaje dragute din desene animate) lipita pe hartie alba si se ataseaza ochisorii. Fiecare copil poate sa-si realizaze personajul indragit din hartie colorata lipita,la care ataseaza ochii mibili. Daca sunt papusele pe hainute se pot atasa si stampile.
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/173-Stampile/176–Stampile-netusate/
    Succes si spor.

    • Am vazut martisoare realizate din acest produse si nu mi-a venit sa cred! Foarte frumoase! Spor la treaba!

      Succes la concurs!

      DacoArt

  16. Pentru ca anul trecut am impins de la spate copiii sa insire margele pentru 15 bratari timp de doua saptamani, acum aleg o solutie rapida:
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/272-Accesorii-Pasla–fetru-/1009-Accesorii-Craft–Cuore-autoadezive-Daco.html

    Inimioare, decorate cu glitter si margelute, snur, si cred ca terminam intr-o dupa-amiaza. Vedem cat sunt de bine autoadezive si daca nu, le coasem pe agrafe.

    Dar am si o intrebare, ca pe site n-am reusit, trimmerul daca se reintoarce in stoc, are 3 feluri de taiere sau doar drept? Multumesc.

    • Adezivul de pe inimioare este foarte bun. sunt autoadezive pe toata suprafata, nu doar o bulina. Trimmerul are doar taiere dreapta, si va fi in curand in stoc.

      Succes la concurs!

      DacoArt

  17. Frumos concurs, ca toate celelalte de altfel. Noi nu am facut niciodata martisoare, am avut o tentativa dar nu am reusit iar anul acesta deja am achizitionat cate ceva si sper sa nu ramanem doar cu asta. As vrea sa incercam plastilina usoara pt. a face mici figurine prin care sa trecem ata de martisor http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/253-Spuma-Modelaj/832-Spuma-Modelaj–6-culori-x-33g.html , si figurinele de lipit pe hartie cartonata pe care sa o perforam http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/281-Accesorii-Hartie-Gumata–spuma-/928-Flu-Flu-Fluturasi-si-Libelule-Spuma-autoadeziva.html. Impreuna cu prichindutele ne-am uitat pe accesorii iar cea mica(Denisa) de 4 anisor ar vrea sa faca martisoare din figurine ipsos pe care sa le picteze http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/262-Figurine-Ipsos/931-SET-CREATIV-PICTEAZA-MA-NARCISA-.html
    Multumim din suflet Daco si Talente de Nazdravani.

    • Martisoarele pot fi fixate pe carton, si snurul lipit de acesta, nu e musai sa treaca prin figurina.

      Anul acesta sigur veti confectiona cateva, macar pentru concurs si schimbul de martisoare 🙂

  18. Eu o sa realizez martisoare din paste de grau de diferite forme melci ,scoici ,floricele etc. etc. Acestea se gasesc in comert si sunt f ieftine.Pastele se picteaza dupa preferinta in culorile dorite …astfel de mare ajutor ar fi aceste acuarele speciale de la Daco Art.Dupa vopsire cu un ac muiat in apa vom face o gaurica pentru canaf(ata de la martisor).
    Spor la treaba !
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/190-Acuarele-speciale/472-Acuarele-6-culori-Finger.html

  19. Buna ziua, felicitari pentru aceasta initiativa; sunt atat de frumoase toate incat am ajuns cu greu la o concluzie:o sa decoram acesti fluturasi
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/281-Accesorii-Hartie-Gumata–spuma-/928-Flu-Flu-Fluturasi-si-Libelule-Spuma-autoadeziva.html
    cu glitter
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/191-Carioca-art/476-Carioca-6-culori-Glitter.html

    Aceste martisoare le vom oferi unor copii de la o gradinita cu care ne-am imprietenit de curand!

  20. Buna ziua,

    Un concurs frumos si util 🙂

    M-am uitat cu fetita pe materiale si ea a ales in felul urmator.

    Sa picteza narcisa (deoarece este floare de primavara)
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/262-Figurine-Ipsos/931-SET-CREATIV-PICTEAZA-MA-NARCISA-.html
    si sa realizeze felicitari folosind urmatoarele materiale:
    fluturasi din spuma autoadeziva (http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/281-Accesorii-Hartie-Gumata–spuma-/928-Flu-Flu-Fluturasi-si-Libelule-Spuma-autoadeziva.html),
    abtibilduri sub forma de inimioara (http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/174-Abtibilduri/463-Ab–539-ibild-inimi-decor.html),
    lipici glitter (http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/185-Lipiciuri-efecte-speciale/187–Lipici-3D/465-Lipici-glitter-3D-Jewelry.html),
    stampile in ton cu primavara (http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/173-Stampile/176-Stampile-netusate/453–536-tampila-Cristal-set-4.html)
    si nu in ultimul rand carton.

  21. Buna ziua! Anul acesta as vrea sa fac cu fetita mea cateva martisoare prin kwilling,ceea ce mi se pare foarte potrivit pentru un copil de 6 ani.Deci vom folosi fasiile de hartie de aici http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/259-Quilling–arta-de-a-rula-hartia/935-Hartie-Quilling-30×0.5cm–300-Set.html .O voi ajuta sa faca cateva floricele de primavara,pe un suport de carton,un ghiocel,o lacramioara,mai vedem noi. Vom atasa un snurulet alb-rosu si gata martisorul.

  22. Buna seara,interesanta idee de concurs.De 2 ani impreuna cu fetita mea facem martisoare quilling si le oferim cu mare drag doamnei invatatoare si tuturor fiintelor dragi.Anul acesta pe langa benzile de quilling http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/259-Quilling–arta-de-a-rula-hartia/936-Hartie-Quilling-30x1cm–300-Set.html,o sa folosim hartie gumata caucigata (pe care lipim martisoarele) http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/275-Hartie-Gumata–Cauciucata/1018-Hartie-Gumata-10coli–10culori-DACO-HG401.html,in locul cartonului,apoi o decoram cu lipici 3D http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/185-Lipiciuri-efecte-speciale/187-Lipici-3D/465-Lipici-glitter-3D-Jewelry.html,iar in mijlocul florii quilling punem un diamant autoadeziv http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/952-Diamante-autoadezive-BlingMania-Daco.html. Numele meu este Ioana Otesanu.,multumesc ca existati!

  23. Buna…
    Fetita mea Fabiana ar dori sa foloseasca anul acesta pentru martisoare http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/281-Accesorii-Hartie-Gumata–spuma-/928-Flu-Flu-Fluturasi-si-Libelule-Spuma-autoadeziva.html si http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/281-Accesorii-Hartie-Gumata–spuma-/882-Margarete-Spuma-Autoadeziva-AD003-DACO.html…O sa lipeasca fluturasi si margaretele folosind http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/185-Lipiciuri-efecte-speciale/186-Lipici-glitter/469-Lipici-multi-glitter.html pe bucati de carton decupate cu http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/183-Foarfece-cu-model-si-Trimmer/446-Foarfece-Zig-Zag-FF401.html dupa care va atasa snurul de la martisor realizat din http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/976-Snur-Deco-Daco.html…in cele din urma va decora marginile crtonasului cu http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/952-Diamante-autoadezive-BlingMania-Daco.html
    Va multumim…

  24. http://dacomag.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1052
    http://dacomag.ro/produs_galerie.php?cod_produs=928
    Cu asemenea produse putem crea martisoare pentru colegi si parinti. Natura se trzeste la viata si copiii la…creativitate. Sigur vor realiza ceva frumos, mai ales ca au mai lucrat cu produsele Dacomag.Le vor decora si vor rasuci firele pentru snur. Ca sa fie mai frumos, cartonasul pentru martisor va fi decupat din hartie gumata.
    http://dacomag.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1018
    Acesta este proiectul nostru. Succes tuturor!

  25. Multumim pentru concurs! Eu am o librarie in apropiere, foarte bine aprovizionata Daco si cunosc multe din produsele de pe site.
    Pentru martisoare as incepe sa achizitionez floricele http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/172-Perforatoare-Hobby-hartie/181-Seturi-perforatoare/436-Set-6-perforatoare-hartie.html si http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/272-Accesorii-Pasla–fetru-/1010-Accesorii-Craft–Floarea-autoadezive-Daco.html, pe care le-as combina si decora cu diamante http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/884-Diamante-autoadezive-Bling-Bling-Daco.html. Floricele rezultate le-as lipi apoi pe hartie gumata glitter http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/275-Hartie-Gumata–Cauciucata/1020-Hartie-Gumata-GLITTER-10coli–10culori-DACO.html taiata in diferite forme cu foarfecele cu model http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/183-Foarfece-cu-model-si-Trimmer/735-Foarfece-cu-8-profile.html As mai atasa un snur de martisor si gata.

  26. Buna seara!
    In fiecare an mesterim martisoare la scoala si acasa si de cele mai multe ori folosim carton , hatie creponata, carioca si materiale refolosibile. anul trecut am realizat superbe martisoare prin tehnica quilling.
    Ne plac florile mult(mie si fetitei de 5 ani) de aceea creem martisoare cu flori.Voi incerca anul acesta si alte materiale precum cele de la> http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/281-Accesorii-Hartie-Gumata–spuma-/928-Flu-Flu-Fluturasi-si-Libelule-Spuma-autoadeziva.html dar si http://www.dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/273-Seturi-Creative-Pasla–fetru-/1014-Set-Creativ–Te-Infloresc–-bratara.html– cateva floricele din fetru , cateva din spuma autoadeziva , cate un snurulet relizat din fire rasucite manual si …asezate pe hartie gumata , gata martisoarele pentru toti cei dragi!
    Va doresc o primavara inforita!

  27. Buna ziua.
    Anul acesta as vrea sa fac cu fetita mea Theodora câteva martisoare.
    Ne-am gândit sa folosim urmatoarele produse de la DACO ART:
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/262-Figurine-Ipsos/934-SET-CREATIV-PICTEAZA-MA-FLUTURE-.html
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/275-Hartie-Gumata–Cauciucata/1021-Hartie-Gumata-GLITTER-AUTOADEZIVA-10coli–10culori-DACO.html
    Theodora adora sa picteze, este deja înscrisa la un curs de pictura, de aceea anul acesta vom picta fluturasii din ipsos de la Daco Art si îi vom lipi pe hârtie gumata (cauciucata)cu sclipici.
    La sfarsit vom atasa un snurulet si le vom face cadou celor din familie.
    Noi folosim foarte des produsele de aceasta firma si suntem foarte multumiti.
    Succes tuturor.

  28. Ma bucur ca am gasit concursul acesta, in fiecare an astept cu placere perioada confectionarii martisoarelor si felicitarilor pentru mame (sunt educatoare). Folosim multe dintre produsele Daco, dar acum m-ar tenta
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/275-Hartie-Gumata–Cauciucata/1018-Hartie-Gumata-10coli–10culori-DACO-HG401.html
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/191-Carioca-art/476-Carioca-6-culori-Glitter.html
    http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182–Accesorii/
    As putea realiza ghiocei din hartie gumata, decorati cu glitter sau inimioarele din polistiren, colorate cu carioca sau acuarele si decorate cu paiete, etc.
    Ideile vin lucrand!!!

  29. eu as alege hartia gumata din care se pot face o multime de martisoare, in functie de dispozitie: flori cu ochisori, cu manute, etc…

  30. Buna, anul acesta voi folosi pentru crearea martisoarelor plastelina usoara:http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/254–Plastilina-Usoara/.Am realizat din culoarea verde frunzulite de diferite forme, marimi , apoi din bucatele mici de plastilina am realizat petale de trandafiri, care le-am rulat una cu cealalta, obtinand trandafiri divers colorati. Acestia au fost inveliti de cate o frunzulita si legati cu o fontita rosie facuta tot din plastilina usoara.Petalele pot fi decorate si cu lipici cu sclipici:http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/185-Lipiciuri-efecte-speciale/187–Lipici-3D/

  31. Eu de ceva timp tot imi doresc sa fac niste martisoare foarte,,, versatile ca sa le zic asa. de exemplu martisoare de prins in par. ceva asemanator cu cerceii, dar care se pot pune si in par 🙂
    Fiicei mele ii place foarte mult parul meu ptr ca e lung si vrea si ea. asa ca din cand in cand ii pun pe cap un stramp in care ii agat cercei de-ai mei si ne distram amandoua 🙂
    Pentru asta cred ca mi-ar fi de folos spuma de modelaj http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/253-Spuma-Modelaj/832-Spuma-Modelaj–6-culori-x-33g.html si un lipici glitter http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/185-Lipiciuri-efecte-speciale/187–Lipici-3D/465-Lipici-glitter-3D-Jewelry.html
    Daaar, si penele 🙂 http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/182-Accesorii/886-Pene-Craft-Daco.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente