Atelierul Nazdravanilor, editie de Pasti: epilog

Fiecare ediţie a atelierelor aduce cu ea ceva nou. Ori cadourile de la sponsorul evenimentului, ori un proiect special, ori, cum s-a întâmplat astăzi, un alt mod de lucru. Primăvara aceasta am rămas sub influenţa păpuşilor din ouă, şi am lucrat din greu, şi acasă, şi în cadrul atelierului, şi chiar în concursul special de Paşti. De fiecare dată copiii nu încetează să mă uimească. Mai am o ultimă şansă cu păpuşile la opţionalul de la grădăniţă, abia aştept săptămâna viitoare să văd ce vor face piticii.

Atelierul Nazdravanilor, editie de Pasti

Dar să revin la ziua de azi: am fost în cele din urmă 8 pitici. De data aceasta nu am executat toţi aceeaşi temă, ci am pornit la "piaţă". Toate materialele au fost aşezate sub forma unui bufet suedez, şi, cu coşuleţul, fiecare copil şi-a luat ce avea nevoie pentru realizarea proiectului. Ca model am avut cartea oferită de sponsorul evenimentului, Editura Casa. 

Atelierul Nazdravanilor, editie de Pasti

Atelierul Nazdravanilor, editie de Pasti

Mare succes l-au avut astăzi penele colorate şi mărgelele; nu ne-am grăbit, şi creaţiile au fost în primul rând surprinzătoare, de la fiinţe ciudate, ca să nu le spun monştri, până la prinţese şi scufiţe roşii. A fost greu, mai ales când tot micii creatori au ales cele mai frumoase creaţii. 

Atelierul Nazdravanilor, editie de Pasti

Fiecare copil a primit o carte din colecţia "Idei Creative", de la Editura Casa, iar pentru a încuraja un pic lucrul acasă, le-am strecurat în cadou şi figurine din ipsos – iepuraşi şi ouă de Paşti – pentru a fi pictate şi utilizate în tablouri de sezon.

Atelierul Nazdravanilor, editie de Pasti

Mulţumim participanţilor pentru efortul depus astăzi, Editurii Casa pentru cărţi, şi Grădiniţei Afterschool Cuibuşorul Zanelor pentru găzduire.

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , .

10 Comments

  1. Pingback: Atelierul Nazdravanilor, la finalul editiei de Craciun | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente