Tablou cu ratuste din spuma eva

Din categoria "ce ne mai vând chinezii" sunt şi tablourile din spumă eva pe care le-am găsit la magazinul din piaţă, gen "toate articolele la 5 lei". N-au fost chiar 5 lei, ci un pic mai scumpe (şi nu vreau să mă gândesc care e preţul real şi care e adaosul). Dar mi-au plăcut enorm… de ce? În primul rând pentru că toate piesele sunt pretăiate, din spumă eva autoadezivă. Pe decor sunt schiţate toate zonele în care se lipesc piesele.

Ratuste din spuma eva

Ca timp de lucru se încadrează în jumătate de oră, ar fi minunate pentru o activitate deosebită la grădiniţă. A fost în primul rând distractiv, apoi rezultatul este la "înălţime", frumos şi ordonat.

Ratuste din spuma eva

Atelierul de creaţie


Edit:

Ratuste din spuma eva
Modele aduse de Iepuras.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , , .

16 Comments

  1. Ce dragute sunt! Unde sunt chinezii astia? Vreau si eu. Ar merge oare cadou pentru o fetita de 9 ani? Oricum vreau pentru mine. Alte modele nu erau?
    Ce dimensiune are tabloul rezultat?

    • Mai am doua, ni le-a adus iepurasul, si nu le-am facut inca poza. Unul cu pestisori si unul cu broscuta. Tabloul are cam 20x20cm.
      Cred ca merge, mai ales ca nu cred ca lucrat cu eva autocolanta in fiecare zi, ca sa nu-i placa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente