Gentuta din spuma eva

Dacă tot am lăudat ieri tablourile de spumă, le-a venit azi rândul gentuţelor. Ca orice femeie în devenire, dacă nu are şi ea dulapul plin cu poşete şi poşetuţe nu se simte bine nici Irisuca. De ceva vreme are în colecţie o gentuţă roz, pe care am cusut-o împreună, fiind mai greu cu marginea laterală. Ea a prins doar floricelele de decor. Dar asta se întâmpla anul trecut, pe vremea când, citez, "eram mult mai mică!".

Gentuta din spuma eva

Acum a mai primit cadou de ziua ei una, pe care şi-a confecţionat-o singurică, eu doar am înnodat firele, să nu alunece şi să scape. Este încântată de cadou, îi aminteşte de bufniţa noastră. Confecţionarea nu a durat mai mult de jumătate de oră, setul include absolut tot ce este necesar, inclusiv un ac din plastic pentru cusut prin spumă. Nu era singurul model, noroc că nu ştie :D. Cea cu floricica este aproape a4, în timp ce cea cu bufniţă – a5.

Gentuta din spuma eva

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , , , , .

6 Comments

    • o poza cu setulcare include tot ca sa confectionezi bufnita
      si ce modele mai aveau si deunde le_ai procurat
      sunt super
      vreau eu ca mama darmmite fetita mea
      multumesc

    • poza cu setul este prima.
      modele mai erau, si cu animale si clasice. sper ca va dati seama ca nu am fotografiat in magazin…
      din bucuresti, piata minis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente