Atelierul Nazdravanilor, editie de Craciun

Atelierul Nazdravanilor

Sărbătorile bat la uşă şi noi ne pregătim să decorăm bradul de anul acesta. Pentru că vrem să fie unic, vom picta globuri de sticlă cu vopsele acrilice şi le vom decora aşa cum ne vom dori. Pe lângă globuleţ, vom confecţiona şi o felicitare de Crăciun, pentru care copiii vor avea la dispoziţie o mulţime de articole hobby, la alegere, şi perforatoare decorative. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator, iar obiectele realizate aparţin copiilor.

Activitatea va fi găzduită Grădiniţa – After School "Cuibuşorul Zânelor", (vezi locaţie), între orele 11:00-13:00, sâmbătă, 8 decembrie 2012, în cadrul celei de-a XIVa ediţii a Atelierului Năzdrăvanilor.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi învăţăm să lucrăm şi să evaluăm obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un cadou oferit de organizatori şi sponsorul atelierului. După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte a activităţii, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor realizate.

Câştigătorii vor primi multe aplauze, iar magazinul online "Rechizitele Mele" şi Talente de Năzdrăvani vor oferi premii tuturor participanţilor. Din pachetul surpriză fac parte un stilou Pilot Frixion personalizat şi un penar metalic Frixion.

Pot participa la eveniment copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenţi cel mult 12 de copii, care se vor înscrie până la data de 7 decembrie 2012 la adresa admin@talentedenazdravani.eu. Taxa de participare este de 40 lei de copil.

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Năzdrăvani, în colaborare cu:

Rechizitele Mele Gradinita Cuibusorul Zanelor

Pentru orice întrebări referitoare la eveniment, folosiţi vă rog formularul de contact din această pagină, sau telefonul 0722:955:103.

Afişul evenimentului este disponibil în format A4 aici.


Ediţiile precedente: 123456, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.



Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , .

5 Comments

  1. Interesant.
    Theodora ma bate la cap de cateva zile ca vrea sa picteze globuri la atelierul organizat de nazdravani.
    Sa vedem daca reusim sa ajungem.
    Ne este tare dor de voi.Pupici.

  2. Pingback: Idei de weekend: 7-9 decembrie 2012 | impresii din lumea mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente