Zâna Vară – decor pentru fereastră

Dacă tot am început luna aceasta cu diverse zâne şi zâniţe, mai mult sau mai puţin drăgălaşe, am zis să închei cu cea mai aşteptată dintre ele: zâna vară, modelul de decor pentru fereastră. Nici nu mai ştiu de câte ori am trimis până acum pe suratele ei, dar ştiu că foarte mulţi dintre cei care mi-au cerut modelele aşteaptă cu nerăbdare şi pe fiica cea mică a familiei. Cu sprijinul ArtBook, şi mai ales al graficianului Emanuel Pavel, a prins viaţă şi Vara.

Sper doar că este la înălţimea aşteptărilor, şi mai este timp pentru instalarea decorului.

Zana Vara, decor pentru fereastra, la gradinita sau la scoala

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai sus. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile. Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul verde de mai jos, după imaginile de prezentare.

Spor la lucru!
Atelierul de creaţie


Edit:
Prima realizare primita pe mail:


Zâna vara la Scoala Bâldana-Tartasesti, jud Dâmbovita


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , .

729 Comments

  1. buna seara ,daca se poate as dori si eu sabloanele cu zanele primavara si vara.mii de multumirii celor care le-au relizat sunt minunate, fetita mea le-a vazut pe gemul unei scolii si iau placut as dori mult sa le am si eu.multumesc mult.

  2. CA SI CELELALTE ZANE, NICI ZANA VERII NU NE DEZAMAGESTE. VA ROG FRUMOS SA MI-O TRIMITETI SI MIE. VA MULTUMESC ANTICIPAT!

  3. este foarte frumoasa si o astept si eu.Dupa ce o fac si pe vara va trimit pozele sa le vedeti ce frumoase au iesit.Felicitari!

  4. Este la fel de frumoasa ca Zana Vara, copiilor o sa le placa sigur; abia astept sa o primesc si eu. Multumesc!

  5. e superba si aceasta zana ca toate celelalte. mi-as dori sa primesc aceasta zana alaturi de celelalte. va multumesc anticipat

    • v-am mai trimis-o, si atunci aceeasi problema. ati lasat adresa de mail gresit, cu www in fata.
      www este pentru pagini web, nu pentru adrese de mail!
      am sters, si v-am trimis din nou astazi.
      verificati adresa, verificati si in spam.

      si eventual scoateti filtrul de la boxbe… poate vi le opreste aiurea.

  6. As dori si eu sabloanele pentru zana Vara.
    Mii de multumiri!

  7. as dori si eu sabloanele pt zana vara.Astept de mult sa apara pt ca le am si pe celelate 3 zane doar vara imi lipseste.va multumesc

  8. va rog frumos sa imi trimite-ti si mie zana vara si zana primavara,va multumesc anticipat

  9. nu am primit nimic pe mail.va rog sa mai incercati inca o data.multumesc

  10. Multumesc mult pentru mail! Deosebita si aceasta zana!Abia astept sa impodobesc clasa!

  11. Sunt superbe sabloanele. As dori sa stiu daca se poate sa-mi trimiteti si mie sabloanele de la toate zanele pentru a le folosi la realizarea decorului din cadrul serbariii finalului de an. Va multumesc!

  12. As dori si eu sabloanele tuturor zanelor. Sunt frumoase si utile in acelasi timp Multumesc pentru ajutor ! 🙂

  13. rog muuuult zana vara si restul,mai putin primavara.citez fetita mea :excelent

  14. Am primit sabloanele si tin sa va multumesc foarte mult. Nici nu stiti cât de mult va apreciem ideile si ajutorul care ni-l oferiti neconditionat. Felicitari!

  15. Foarte frumoase toate zanele.Daca se poate asi vrea si eu sabloanele celor 4 zane.Va multumesc si spor la treaba in continuare.

  16. Sunt minunate sabloanele celor patru zane. As dori sa stiu daca se poate sa-mi trimiteti si mie sabloanele de la toate zanele pentru a le folosi la realizarea decorului din cadrul serbarii finalului de an. Va multumesc

  17. Bravo!!
    Frumoasa zana vara, as dori sa-mi trimiteti si mie pe mail aceasta zana. Multumesc anticipat

  18. As dori si eu sablonul celor patru zane . Va rog foarte mult.Va multumesc

  19. Buna seara,si noua ne plac cam toate sabloanele dar cel mai mult cele cu zana primavare si vara,sunt f frumoase,felicitarii celor ce le realizeaza!

  20. superb colajul…mi-a fost folositor si cel de primavara si v-as ruga sa mi-l trimiteti si pe acesta.Felicitari

  21. buna ziua ,daca se poate as dori si eu sabloanele cu zanele primavara si vara.mii de multumirii celor care le-au relizat sunt minunate

  22. As dori si eu sabloanele celor 4 zâne.Sunt tare frumoase.
    Multumesc mult.

  23. este superb si acest decor,nici nu ma asteptam la altceva.Faceti numai lucruri minunate.FELICITARI

  24. va multumesc foarte mult pentru ceea ce mi-ati trimis.Zana Vara este superba la fel ca si celelalte.Sunteti extraordinari!O saptamana excelenta!

  25. Frumoasa zana vara ,as dori sa-mi trimiteti si mie pe mail aceasta zana.Multumesc frumos.

  26. Frumoasa zana primavara,as dori sa-mi trimiteti si mie pe mail aceasta zana.multumesc anticipat.

  27. ESTE EXTRAORDINARA ,CA SI CELELALTE DE ALTFEL SI V-AS RUGA DIN SUFET DACA PUTETI SA MI-O TRIMITE-TI SI MIE. VA MULTUMESC SI VA DORESC NUMAI BINE!

  28. si aceasta zana a reusit sa placa foarte mult tuturor.daca nu indraznesc prea mult,as dori si eu tiparul zanei vara ,cel al primaverii pot spune ca a adus numai veselie copiilor.astept mailul, multumesc anticipat

  29. FELICITARI.FOARTE FRUMOASA ZANA VARA.VA ROG SA MI O TRIMITETI SI MIE.VA MULTUMESC ANTICIPAT

  30. La fel de reusita ca si celelalte zane, pe care le-am primit si pentru care va multumesc din suflet. Pot obtine sabloanele si pentru zana vara?

  31. FELICITARI.MA-TI SURPRINS PLACUT SI DE ACEASTA DATA.CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA,AM REUSIT SA SCHIMB ASPECTUL GRADINITEI ATAT IN INTERIR CAT SI IN EXTERIOR SI AS DORI DACA PUTETI SA IMI TRIMITETI SI MIE ZANA VARA .CU MULTUMIRI ANTICIPATE SISUCCES.

  32. Ma întrebam când vom vedea si Zâna Vara.Este foarte frumoasa , copiii m-au întrebat când vine vara , urmaresc calendarul din perete si eu chiar ma gândeam la ajutorul pe care ni l-ati oferit .Daca puteti as dori sa mi-o trimiteti si mie . Multumesc foarte mult.

  33. MINUNAT!VA ROG SA-MI TRIMITETI SI MIE SABLOANELE!FELICITARI!NE SUNTETI DE UN REAL AJUTOR IN MUNCA NOASTRA,CU MUNCA DUMNEAVOASTRA!!!

  34. Felicitari!Ideea este excelenta!(poate chipul ar putea fi usor transformat:mai copilaresc,
    mai vesel)M-as bucura daca as primi si eu sabloanele.
    Multumiri anticipate si
    idei cat mai creative.

    • si eu as fi vrut-o mai copil, in schimb artistul a preferat-o mai matura si mai plinuta. celelalte sunt sirene pe langa ea 😀

  35. Sunt deosebite. Nimic nu poate descrie cu ce bucurie astept sabloanele celor patru zanute.
    Mii de multumiri!

  36. Am raspuns cred (sper) tuturor solicitarilor de pana acum.
    Verificati va rog si in spam, inainte de a reveni cu mesajul, daca inca nu ati primit mailul.

    Multumesc pentru cuvintele frumoase, sper ca de cele doua zile de munca la acest model sa se bucure in mod special copiii, mari si mici.

  37. buna, te rg frumos sa imi trimiti si mie sablonul cu zana, am primit mail dar sablonul nu. am facut zana iarna si primavara iar daca am timp o fac si pe asta de vara, imi place, cred ca o s ii fac parul blond sa fie un pic mai vesela, nu e grasa… o zi buna si iti multumesc anticipat

    • in mail este un link… se da click pe el.
      nu sunt atasate la mail.

      cu parul blond nu cred ca se mai vad spicele. am avut si eu problema asta cand am colorat-o.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente