Etichete termoadezive personalizate

Dacă pregătirile pentru şcoală nu ar fi şi amuzante, copiii le-ar lăsa, cel puţin o parte dintre ei, în grija părinţilor. Ale noastre au fost destul de agitate. Pentru prima dată am obosit să mai decid eu, şi cum în sfârşit toată lumea a înţeles că copiii au dreptul să aleagă, am avut primul început de an în care am cumpărat tot, de la ghiozdan la radieră. Copiii şi-au ales ghiozdanele încă de luna trecută, acum aveam ca sarcină dificilă găsirea unui penar. Cum echipat nu voiam, nici nu mi-am închipuit cât de greu va fi… Normal, avem penar cu prinţese şi o variantă de penar bărbătesc, bleumarin inchis, fară pic de scris.

O altă parte distractivă a fost pentru ei când am primid cadou de la Stickerkid.ro un set de etichete termoadezive. Ideea e faină, şi te scuteşte să brodezi pe hăinuţe numele copilului. Avea şi activitatea aceasta farmecul ei, eu încă privesc cu drag prosopelul lui Andrei de la grădiniţă, brodat cu H.A.R. pe un colţ… nu mai am maieurile scrise cu marker permanent pe tivul interior :).

Ca să nu bat câmpii aiurea, vă spun întâi cu ce se ocupă Stickerkid: comercializează etichete şi autocolante personalizate, fabricate în Elveţia, pentru obiectele, îmbrăcămintea şi încălţămintea copiilor. Etichetele personalizate pentru îmbrăcăminte rezistă la minim 45 de spălări la o temperatură de 60º C, iar autocolantele personalizate pentru obiecte şi încălţăminte sunt garantate minim 5 ani.

Ce e distractiv la ele? Procesul de comandă, care la noi a durat câteva zile. Aaa, nu pentru că e dificil, ci pentru că nu se hotărau ce model să-şi aleagă! Copiii îşi pot alege culoarea etichetei, culoarea textului, dar şi mai importat – imaginea care apare. Până am ajuns la delfin pe galben, şi emoticon pe negru (măcar aici ştiam că negru vrea!), am probat toate versiunile posibile şi imposibile, că eu am abandonat, le-am zis doar să-mi lase ferestrele deschise când se hotărăsc.

Au sosit foarte repede, plic de corespondenţă, normal. În plic – ceea ce n-am întâlnit până acum -, pe lângă scrisoarea cu instrucţiuni, şi o scrisoare de mulţumire pentru că am ales produsele Stikerkid. Stiu, chestie de marketing (occidental, mai rar pe la noi), dar pe bune că nu sărăceste nimeni cu o coală A4, dar dă bine. Ne-am apucat să lipim, şi-am început cu rucsacul de antrenament, sac simplu, de fâş. Am ţinut prea mult fierul, mai că am dizolvat eticheta. Vreo 5 secunde cred că e suficient. Am pus neapărat hârtie de copt, am zis că e mai sigur, şi nu-mi pare rău, sigur o lipeam de fier. Apoi am lipit pe ghiozdane, pe bluzele de trening, care rămân deseori prin cuier la şcoală… N-aş putea să spun exact din ce sunt… e un fel de cauciuc subţire şi moale, care aderă foarte bine la material. Am sacrificat una şi pentru testul de spălare, am lipit-o pe sarafanul păpuşii, ca să intre repede la spălat. Mi s-a părut un pic tare când am scos-o, i-am mai dat odată cu fierul şi „coafura” rezistă.

Cum se vor comporta pe viitor nu ştiu. Ghiozdanele nu le vom spăla, clar, iar treningurile probabil vor intra o dată la două săptămâni sau mai des. Bănuiesc că au fost testate suficient ca să le dăm durată de viaţă un an, cam cât ţin şi preferinţele copiilor.

stikerkid
Dacă vi se par interesante, StickerKid oferă un cupon de reducere de 10% dacă folositi codul talentedenazdravani când lansati comanda. Codul este valabil până la sfârsitul lunii octombrie 2013. Pentru primele 100 de comenzi în România, livrarea este gratuită!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Publicitate and tagged , .

3 Comments

 1. Buna, am intrat pe site-ul lor si nu imi dau seama care varianta ai comandat tu, adica cea cu 3 randuri…..ma poti lamuri? As vrea sa command pentru piticii mei si pentru nepot….POoop

  • Roxana, tocmai am aflat ca din exces de zel am pus fierul pe etichete care nu necesitau o astfel de lipire 🙂

   Asadar iti dau copy-paste…

   Eu am luat „autocolante pentru obiecte http://www.stickerkid.ro/ro_ro/32-etichete-personalizabile-mari.html . Ele rezista timp de ani de zile la actiunea masinii de spalat vase, a cuptorului cu microunde, în frigider, congelator si chiar în sterilizator.
   Nu se recomdam sa fie calcate cu fierul acest tip de autocolante.

   Da, avem si etichete termocolante pentru îmbracaminte, sunt alb-negru dar fara logo : http://www.stickerkid.ro/ro_ro/50-etichete-personalizabile-imbracaminte-copii.html. Etichetele nostre se lipesc utilizând fierul de calcat. Ele rezista la minim 45 de spalari la o temperatura de 60º C. Datorita tehnologiei de fabricatie specifice, atunci când doriti sa donati sau vindeti îmbracamintea, ele se pot dezlipi si utiliza din nou pe o alta haina. „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente