Aseara, la Jaristea

La începutul săptămânii am primit o invitaţie la locul de joacă de la Bistro Jariştea, invitaţie la care copiii au spus da după ce au văzut pozele de-acolo… să fie siguri că nu e ceva de copii mici. Au stat ca pe ace, au făcut temele la timp, nu cumva să-mi vină vreo idee să stau acasă. Chiar dacă evenimente de ultim moment mai că nu m-au făcut să mă întorc din drum şi să renunţ, privirea din ochii lor m-a susţinut. Când am văzut cum li s-a luminat faţa când am ajuns acolo mi-am dat seama că a meritat să sacrific dorinţele mele.

Locul de joacă e amenajat la mansarda vilei ce găzduieşte restaurantul. Patru camere pentru copii, o cameră unde am putut să ne relaxăm un pic şi să mai stăm de vorbă. Părinţii mai inspiraţi au venit însoţiţi şi au profitat din plin de o soluţie de bun simţ pentru a oferi o seară plăcută şi liniştită şi celor care au copii, dar vor să mai iasă în oraş. Pe Ada n-am zărit-o, după ce am citit postarea ei am înţeles şi de ce, dar Irina ei se căţăra cot la cot cu ai mei. M-am bucurat enorm să o revăd pe Lumea Mică, care a crescut… doamne cât de mult!! Roxana, aşa mi-aş fi dorit să fii acolo! Dar îi mulţumesc lui Alex pentru companie, şi sper să vă revăd pe toţi trei data viitoare. Oricum m-am amuzat pe seama puştilor. Deşi se cunosc de când s-au născut, nici nu s-au privit în ochi când le-am atras atenţia că se cunosc… 

Nu ştiu cum a trecut o oră şi jumătate, oricum a fost mai mult decât mi-am propus să stau, căci a doua zi aveam şcoală… Castelul gonflabil şi mulţimea de jucării din primele două săli erau pentru copii mai mici, dar şi cei mai mari au dibuit nişte pistoale numai bune de improvizat niţică alergătură. În schimb celelalte două săli sunt exact pe gustul lor: căţărări şi sărituri. Au stat pe rând la coadă să ajungă şi ei până sus la tavan. Ai mei, după căţărare, au devenit brusc nostalgici, vor înapoi la Aventura Parc în Braşov. Trambulina a fost de departe atracţia serii, cred că mi-ar trebui una acasă. Dacă sar două ore înainte de culcare, pică precum muştele, fără comentarii!

Gustările pregătite pentru ei au fost minunate. Mami, ar trebui să înveţi să găteşti şi tu aşa! Siiigur, cursurile de parenting ar trebui musai să aibă o componentă de gătit, pentru părinţii fără talent culinar. Pentru că mnâncat în oraş în fiecare seară nu e o soluţie.

Una peste alta, dacă aţi tăiat ieşirile în oraş din pricina mediului, puteţi avea aici o fereastră de civilizaţie. Ceva ce prin alte colţuri ale lumii e deja intrat în normal, la noi abia începe să apară. Spaţiul este dedicat copiilor de la un an până la cei mari, şi este gratuit pentru cei care servesc masa în restaurant. Pot servi masa sus, mai ales că ciugulesc între două sărituri (cum au făcut dealtfel toţi aseară), căci există un meniu special pentru copii. Dacă aveţi copii mai mari, care vor să încerce să escaladeze, e bine să anunţaţi dinainte, ca să vină alpinistul pentru supraveghere, altfel nu se pot urca. Spaţiul poate fi închiriat şi pentru petreceri aniversare ori serbări, mai ales că aveţi la parter o variantă extrem de comodă pentru părinţi. La vară va fi amenajat un loc de joacă şi afară, pentru cei dornici de o bere la terasă.

Si cu aceastea vă doresc să aveţi parte de cât mai multe ieşiri relaxante în oraş! Mulţumim Gabi pentru invitaţie!

img_0768 img_0764

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente