Marcaj: banda galbena

Ai mei copii visează doar vacanţă. La mare le place, dar pe munte ar merge oricând. Andrei tocmai a terminat un desen care e coplet diferit de "stilul" lui expeditiv.

Ce reprezintă? el şi sora lui, pe la cabana Muntele Roşu. Abia au plecat. Pe mijloc este o potecă, apoi copaci, cu marcaj bandă galbenă. Noi, părinţii, suntem undeva în urmă, nu ne vedem. Se apropiau de un lac mic. S-au oprit să ne aştepte.

Mai avem de lucru la copaci. Încă nu sunt ok deloc. Şi la proporţiile părţilor corpului…

Dar ceea ce m-a uimit a fost răbdarea lui de a colora cu carioca tot fundalul. Este pentru prima dată când o face, iar eu o iau ca un semn bun. Vrea şi el ceva mai mult de la un desen. Dar traseele rămân atractia principală.

Traseu banda galbena

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cu si despre nazdravanii mei and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente