Oameni de zapada din dop de pluta (*27)

Ideea era prea faină să nu o punem în aplicare, chiar dacă e mai mult de iarnă şi mai puţin de Crăciun. Dar cei doi morăcănoşi, aşa cum i-au ieşit lui Iris, mi-au amintit de toate familiile care acum de sărbători sunt în căutarea unui echilibru şi a unei căi de a comunica. De a le fi bine împreună. Aşa că am ales să-i adaug, şi, odată cu ei, urările mele de linişte în casă. Omuleţii vor primi o agăţătoare şi vor sta în brad.

Dacă vă plac, aveţi nevoie de un dop de plută, puţin fetru sau material textil şi o bucăţică de sârmă pluşată. Vopsiţi dopul alb – al meu este vopsit cu grund acrilic. Desenaţi cu un marker negru detaliile. Tăiaţi o fâşie de fetru, cca 1-1,5cm lăţime pentru fular, şi franjuraţi capetele. Pentru urechile de protecţie răsuciţi capetele în formă de melcişor şi potriviţi deschiderea arcului în funcţie de diametrul dopului. Omuleţul este gata!

om_zapada_dop_pluta

Durează mai mult uscarea dopului, dar proiectul poate fi realizat cu succes şi de copii mai mici.

Spor la lucru!

Atelierul de creatie | Proiecte de Crăciun

*Proiectul face parte din maratonul 30 de idei de Crăciun.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun, Proiecte de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente