Umbreluta cusuta

Cu toate ploile de săptămânile acestea, am schimbat un pic subiectele de lucru de la grădi. Le-am făcut un pic mai… "de sezon". Acum vreo două săptămâni, când afară turna cu găleata, le-am pregătit copiilor la grădi o umbreluţă… de cusut. Atunci când îi place unul din proiecte, Irisuca alege să lucreze şi ea. Aşa că şi-a pregătit propria umbreluţă.

Aveţi nevoie de carton pentru a printa modelul de aici. Apoi de fire de bumbac colorate, după gust, pentru a coase umbreluţa. Apoi creioane pentru a finaliza proiectul. şi ceva curaj, ca să prindeţi acul, dacă nu aţi mai încercat până acum.

Umbreluta cusuta

Spor la lucru!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente