Ieri, lansarea Micul atelier: editura Casa

Ieri, când afară era încă soare şi frumos, şi nu apăruseră norii de furtună, am ajuns pe terasa magazinului Profiart, din Calea Grivitei nr. 41. Vedeam prima dată terasa, şi nici prin cap nu mi-ar fi trecut că acolo poate exista un aşa colt de liniste, numai bun de popas în cautarea inspiraţiei, daca vizita prin imensul magazin nu rezolva această problemă.

Într-o atmosfera intimă, cu oameni la care talentul este într-o cantitate mult mai mare decat voinţa, am asistat la prezentarea celor trei titluri existente pana acum în colecţia „Micul Atelier”: Bazele desenului, Să pictam flori în acuarelă, Tehnici de realizare a portretului. Apoi, într-o demonstratie a unor studenţi de la arte, am vazut ce înseamnă să ai deja „bazele desenului”.

Vă las câteva momente în compania doamnei Emese Bokos şi a domnului profesor Costel Chitea, din cadrul Facultatii de Arte Decorative şi Design, catedra de Design Ambiental, care vor vorbi despre colectie mult mai bine decat aş reusi s-o fac eu.

Ai mei pitici au privit cu foarte mare interes cat timp s-a desenat, şi erau uimiţi cât de bine seamănă imaginea de pe hârtie cu aranjamentul oferit ca model. Asta trecând peste tentativa de a încerca şi ei să deseneze… abia am reusit să le explic că nu e deloc aşa usor cum pare.

Iris s-a consolat repede, căci a avut la îndemână aproape toata colecţia de Idei creative, le-a rasfoit cu mare interes, tot căutând idei – aş fi preferat pentru ea – să-mi mai dea mie de lucru…

Andrei a studiat pliantele. Şi i-au venit lui câteva idei despre cum poate învăţa să facă poze, folosind colecţia de fotografie. Aștept şi eu să le rasfoim la târgul de carte deschis până mâine, unde Editura Casa are reduceri la toate colecţiile editurii.

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii and tagged , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente