Atelierul Manute Nazdravane

Atelierul „Mânuţe Năzdrăvane” este o activitate ce îmbină abilităţile practice cu educaţia plastică, destinată copiilor preşcolari şi şcolarilor mici. Ne întâlnim din două în două săptămâni, la Club Aurora din Bucureşti, unde, pe parcursul a 90 de minute încercăm să fim creativi, să ne perfecţionăm tehnica de lucru şi să ne facem noi prieteni.

Programul evenimentelor va fi adăugat pe măsură ce evenimentele vor fi pregătite, iar participarea se face pe bază de rezervare la adresa admin@talentedenazdravani.eu .

19 octombrie 2013 2 noiembrie 2013 16 noiembrie 2013 7 decembrie 2013
Atelierul Manute Nazdravane afis-mic afis-manute3 afis-manute3

 


Vizualizare hartă mărită

[album id=”1″]

12 Comments

  1. Felicitari pentru materialele prezentate. As dori cele 4 anotimpuri ,iar la o colega am vazut imagini cu ciupercute si floricele. Sper ca nu sunt prea multe doleante. Multumesc

  2. Bună ziua, ştiu că a început vacanţa dar… dacă se poate, vă rog să-mi trimiteţi şi mie anotimpurile+ Moş Timp. Poate ne-ati putea ajuta si cu materiale pentru dezvoltare emotionala chiar si contra cost . Cateva imagini cu personaje exprimand emotiile de baza ar fi de un real ajutor. Pe piata exista doar materiale de dimensiuni mici…(sau eu am avut ghinion si am dat peste alea poate exista si materiale didactice mari…cu emotii dar nu le-am gasit eu…) Multumesc si vacanta frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente