Contact

Dacă, din orice motiv, doriţi o adresă de contact, lăsaţi un mesaj.

În cel mai scurt timp posibil veţi primi un raspuns.

Puteți folosi și adresa admin@talentedenazdravani.eu.buton-zane

Pentru modelele disponibile pe site, sau probleme legate de acestea, vă rog folosiţi acest buton:

Pentru rubrica de matematică, folosiți articolele speciale.

Această pagină are rol administrativ și nu voi mai răspunde mesajelor lăsate aici pentru cele două categorii menționate mai sus.

Multumesc pentru înţelegere.

 

C r i s t i n a  H o r n o i u

0-7-2-2-9-5-5-1-0-3

212 Comments

 1. Buna ziua ! As dori sa comand materiale pt. decorarea salii de clasa pregatitoare, pentru inceput de an scolar, As dori sa ma informati in legatura cu preturile. Va multumesc !

 2. Buna ziua,

  Va rog sa-mi trimiteti si mie machetele complete pentru anotimpuri(respectiv cele 4 zane). Multumesc frumos.

  O zi minunata!

 3. Buna ziua,
  O adevarata incantare acest site! Va rog sa imi trimiteti si mie sabloanele celor 4 zane-anotimpuri, precum si pe cel numit Mos Timp.
  Va multumesc mult!

 4. Buna ziua! Sunt foarte frumoase materialele dumneavoastra,as dori daca puteti sa-mi trimiteti si mie va rog sabloanele cu zane! va multumesc!

 5. V-as ruga mult sa-mi trimiteti sabloanele cu cele 4 zane ale anotimpurilor. Doresc sa le folosesc in sala de clasa. Va multumesc anticipat!

  • Adresa de mail gresita.

   554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.com account (…@yahoo.com) [0] – mta1528.mail.ne1.yahoo.com

 6. Buna ziua!
  Felicitari pentru materiale prezentate.

  Daca e posibil,rog materiale desene pentru ce prezentati aici,pentru printare,sabloane.Multumesc!

 7. Tina este ursuletul meu.L-am castigat la al treiklea concurs de pian.Mi-acordat ineredere in fortele mele su in acelasi timp mia purtat si noroc!
  DE ATUNCI EXPLORAN IMPREUNA!
  NUMARUL MAMEI MELE ESTE:-edit-

 8. Vă solicit in legatura cu seria de carti Pisicile razboinice , am cumparat cele 3 volume aparute si sunt foarte interesata daca si celelalte au fost publicate si puse in vanzare .

 9. Buna ziua! Felicitari pentru munca depusa in realizarea acestor minunate materiale!
  Va rog sa-mi trimiteti, daca doriti, sabloanele pentru cele 4 zane si pentru Mos Timp.
  Daca nu va deranjez prea mult, poate imi puteti trimite si un decor de primavara care mi-ar fi de mare ajutor pentru sustinerea inspectiei pentru definitivat.
  Va multumesc mult si va doresc mult succes in continuare!

 10. Va rog da-ti si mie sabloanele cu cele patru zane,si fructele din aceasta imagine de toamna! va multumesc din suflet ! sunt la inceput de cariera si incerc sa o fac cat mai bn!

 11. As dori -Zâna iarnă – pt decorarea geamurilor de la sala de clasă si alte sabloane pt decorarea sălii de clasa având ca temă -Iarna. Va multumesc anticipat!

 12. Buna ,as vrea vreo doua seturi asa ptr quiling de acelea cu ac hartie si ce mai are ,sau daca aveti cat costa as fii interesata sa mai invat copilasi sa faca .

  • Bună. Eu nu comercializez produse.
   Nu înțeleg din mesajul tău dacă e vorba de copiii de la școală, sau de cei proprii. Însă pentru quilling la începători am recomandat acul, ca primă unealtă. Șabloane de plastic cu cercuri găsești la librărie, dacă crezi că ai nevoie, planșeta e necesară mult mai încolo, la avansați. Întâi să învețe să ruleze corect…
   Hârtia e și ea importantă, cea de quilling e un pic mai elastică decât ceea ce putem tăia noi acasă, însă începătorii nu simt diferența. Depinde cât vrei să investești pentru început.
   Spor!

 13. Buna ziua!
  Va rog ffff frumos sa imi trimiteți si mie mos timp si fiicele sale! Am nevoie pt decor clasă. Va multumesc!

 14. Buna seara!As dori si eu decorul cu Mos Timp si spiridusii sai.Va multumesc anticipat atat eu cat si prichindei mei!

 15. Buna seara,

  Credeti ca puteti organiza in atelier de pictura sau cu tematica de Craciun pentru o clasa a 3 a cu 31 de copiii?
  Daca da imi puteti spune in ce data putem organiza un astfel de atelier?
  Multumesc frumos,
  Corina Remnzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente