Concursul: S-a ivit pe culme… Toamna (16-3)

Etapa a treia: 12 septembrie 2010.

16-3-hartieProba de săptămâna aceasta aştepta de multă vreme să ajungă în atenţia Năzdrăvanilor. Încălzirea am făcut-o la începutul vacanţei, când fiecare a desenat cinci păpuşi pentru teatru. Idei există, aşadar proba acestei săptămâni nu ar trebui să aibă probleme de inspiraţie.

De data aceasta însă trebuie realizată o păpuşă reală, din hârtie. Modelul de mai jos este pur orientativ, fiecare copil poate asambla orice păpuşă. O zână sau o vrăjitoare, un pitic sau un băieţel, orice variantă este posibilă. Elementul obligatoriu este realizat dintr-un pătrat de hârtie, de aproximativ 10x10cm, şi care va fi lipit ca un tubuleţ, pe dimensiunea unui deget. Copilul poate folosi degetul părinţilor pe post de suport. Nu există restricţii privind materialele.

papusa-hartie

Tot ce pot să reamintesc este că copilul trebuie să lucreze singurel şi să nu trişeze!

Fotografiază (de preferat la lumina zilei, fără blitz) creaţia şi trimite-o până la 12 septembrie 2010 la adresa participanti@ talentedenazdravani.eu .

Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la primele etape ale concursului, dar ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Spor la treabă!

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.