Despre noi

Talente de Năzdrăvani îşi propune să creeze un mediu virtual în care cei mici să-şi găsească o ocupaţie creativă. Proiectul are două componente, cea destinată copiilor, prin intermediul temelor săptămânale date pe site, și cea a blogului, pregătit pentru părinți, (și) copii, cadre didactice și persoane implicate în procesul de educație al copiilor.

Temele săptămânale pornesc de la ideea de joacă şi competiţie. Pe scurt, este vorba de un „joc de-a concursul”, în care copiii sunt şi participanţi, şi juriu, învață de la ceilalți parteneri, și sunt provocați să-și depășească limitele. Ceea ce este de aşteptat în urma acestui joc este ca cei mici să dea dovadă de seriozitate în îndeplinirea temelor, responsabilitate în respectarea termenelor şi obiectivitate în evaluarea muncii celorlalţi. Cu alte cuvinte, îi ajutăm să crească frumos, să se pregătească pentru viață.

Avem însă nevoie de ajutorul părinţilor. Este nevoie de timp petrecut împreună cu copilul, de explicarea sarcinilor, ducerea acestora la îndeplinire, şi asigurarea suportului tehnic pentru buna desfăşurare a probelor. De asemenea, părintele are libertatea de a decide cum anume va răsplăti efortul depus de copil. Mai mult sau mai puţin talentaţi, dar cu foarte multă voinţă, încercăm să-i învăţăm de mici că este mai important să participi la o competiţie, decât să câştigi.

Şi mai important, sperăm ca această expoziţie virtuală de “voinţă şi talent” să îi ajute pe pitici să înţeleagă că nu poţi fi întotdeauna primul.

Să înveţe să piardă, dar în acelaşi timp să aprecieze munca prietenilor.

Nu va fi uşor, dar fiecare concurs ne va ajuta să creştem un pic!

Mult curaj tuturor participanţilor!

Ne vom opri aici, invitându-vă să acordaţi câteva momente acestei ideiregulamentului, şi concursurilor.

C r i s t i n a   H o r n o i u

admin @ talentedenazdravani . ro

2 Comments

  1. Bună dimineața!! M-am transferat intr-o altă școală…
    Peretele din spatele clasei este pictat cu pionieri si șoimi ai patriei. Ușor de imaginat, da???
    Vin cu o MAREEE rugăminte! Ajutați-ma, vă rog cu imaginile decupabile ale lui Mos Timp. Aceste imagini le-am văzut cu mult timp în urmă, iar acum mi-ar fi de un real folos!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.