Concursul: Amintiri de vacanţă (17-1)

Etapa întâi: 19 septembrie 2010.

Pentru cei mai mulţi dintre Năzdrăvani, săptămâna aceasta este una dintre cele mai importante ale toamnei: reîntoarcerea la grădiniţă şi la şcoală, sau, mai mult, prima zi de şcolar.

Naz şi Ani le ţin pumnii tuturor în noul an şcolar, şi speră că exerciţiile din cadrul concursurilor de până acum îi vor ajuta să facă faţă cât mai uşor cerinţelor.

Dar, în acelaşi timp, fiecare dintre pitici priveşte cu nostalgie în urmă, căci vacanţa tocmai s-a încheiat.

Proba acestei săptămâni este una de pictură, dar pot fi folosite şi creioanele sau cariocile. Năzdrăvanii mari şi mici trebuie să pună pe hârtie cea mai dragă amintire de astă-vară. Creaţia va avea titlul

Locul unde mi-am petrecut cea mai frumoasă zi de vacanţă.

Spor la lucru!

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei fără bliţ, sau scanează creaţia şi trimite fişierul la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 19 septembrie 2010.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Punctajele se stabilesc doar pentru amuzamentul copiilor, şi nu influenţează în niciun mod tragerea la sorţi.

Books Express Citeste! Afla mai mult! Peste 5 Milioane carti in limba engleza

În plus, concursul Amintiri de vacanţă va desemna la final, prin tragere la sorţi, cinci căştigători ce vor fi premiaţi de Librăria Books-Express.ro. Participă la toate etapele concursului pentru a avea mai multe şanse la tragerea la sorţi, fiecare participare fiind o şansă în plus de a câştiga unul dintre următoarele premii:

Books-Express.ro  Books-Express.ro 8 Books-Express.roBooks-Express.ro

Concursul este susţinut de
Lumea Mare. Blog de călătorii
jurnal de călătorii.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.