Concursul: S-a ivit pe culme… Toamna (16-2)

Rezultatele probei:

  • Pitici Năzdrăvani: Iris, Elise
  • Năzdrăvani: Andrei, Sara, Eduard
  • Şcolari Năzdrăvani: Theodora, Elena, Adela

Etapa a doua: 5 septembrie 2010.

Proba de săptămâna aceasta sper să fie mult mai amuzantă decât precedentele… pentru că Năzdrăvanii trebuie să realizeze două personaje din desenele animate, pe Domnul şi Doamna Cartof. Dacă nu-i cunoaşteţi încă, vă recomand seria de lung-metraje Toy-Story. Până atunci îi puteţi cunoaşte aici.

Pe scurt, copii au nevoie de 2 cartofi potriviti, cât mai puţin “denivelaţi”. Unul va fi “domnul”, celălalt “doamna”, şi vor fi decoraţi în consecinţă. în funcţie de inspiraţia şi preferinţele fiecăruia. Pentru decoraţini pot fi folosite orice materiale.

Figurinele finale trebuie să stea singure în picioare, şi vor fi fotografiate într-un decor amenajat de micul artist.

Distracţie plăcută!

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, şi trimite creaţia ta împreună cu o scurtă descriere a materialelor folosite la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 5 septembrie 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Spor la treabă!

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.