Concursul: Flori de mai (27-2)

Etapa a doua: 2 mai – 8 mai 2011.

Săptămâna aceasta ne vom juca cu dopuri de plută. Copiii vor confecţiona un colaj conform cerinţelor specificate mai jos, pentru fiecare grupă. Sunt permise orice materiale, orice idei, cât timp se ţine cont de cerinţa obligatorie: folositea unui dop de plută.

Piticii Năzdrăvani vor realiza o albinuţă. Vor picta dopul de plută în dungi, galbene şi negre, îi vor decupa aripioare din hârtie şi îi vor adăuga ochişori. Nu uitaţi de acul de la spate. Şi, bine-nţeles, în funcţie de materialele disponibile, puteţi face ca albinuţa să semene cât mai bine cu modelul real.

Năzdrăvanii şi Şcolarii vor avea libertatea de a alege modelul şi modalitatea de confecţionare. În plus, ei trebuie să deseneze/picteze şi decorul potrivit în faţa căruia vor fotografia creaţia.

Părinţii au şi ei o temă, trebuie să îi ajute pe copii să găsească idei, dacă este nevoie, folosind internetul. Sper ca proba să fie distractivă şi să avem cât mai multe colaje de admirat.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la 8 mai 2011 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Editura Edu

Concursul Flori de mai beneficiază de 14 premii oferite de Editura Edu, constând în pachete cu softuri educaţionale, adaptate vârstei. Copiii care participă la toate cele trei probe ale concursului vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premiile recomandate. Fiecare câştigător va primi un singur pachet adaptat vârstei sale sau nivelului de studiu, din colecţia editurii, disponibilă la adresa www.edituraedu.ro

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 18 mai, detaliile urmând a fi comunicate în timp util participanţilor la concurs.

Participanți:

  • Albină din dop de plută:
  • Alte viețuitoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.