Concursul: Flori de mai (27-1)

Etapa întâi: 25 aprilie – 1 mai 2011.

Începem acest nou concurs cu o probă uşoară: Primăvara în acuarele. Copiii trebuie să realizeze un peisaj de primăvară, numai în acuarele, astfel:

Piticii şi Năzdrăvanii, pe tema “Grădina mea cu flori”

Şcolarii mari şi mici, pe tema “Primăvara în livadă”. Menţionez că în cazul şcolarilor foaia trebuie acoperită integral cu acuarele.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la 1 mai 2011 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Editura Edu

Concursul Flori de mai beneficiază de 14 premii oferite de Editura Edu, constând în pachete cu softuri educaţionale, adaptate vârstei. Copiii care participă la toate cele trei probe ale concursului vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premiile recomandate. Fiecare câştigător va primi un singur pachet adaptat vârstei sale sau nivelului de studiu, din colecţia editurii, disponibilă la adresa www.edituraedu.ro

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 18 mai, detaliile urmând a fi comunicate în timp util participanţilor la concurs.

Participanți: 

  • Grădina cu flori:
  • Livada înflorită:

Rezultatele probei:

  • Pitici Năzdrăvani: Bianca M., Lucian Andrei B.,  Roxana Maria V.
  • Năzdrăvani: 5 ani: Iris H., Alexandru M., Andrei Horia H.
    6 ani: Mihai C., Radu V., Violeta P.
  • Şcolărei Năzdrăvani: Dragoş Mihai B.,  Ioana H ., Andrei R.
  • Şcolari Năzdrăvani: Ştefan A., Mirela B ., Emanuel M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.