Concursul: Fulgi de nea (21-3)

Etapa a doua: 26 decembrie 2010.

Această probă aşteaptă de multă vreme să-i vină rândul în orarul Năzdrăvanilor. A fost cât pe-aci să lucrăm felinare de Haloween, dar o putem face şi la anul. Anul acesta vom lucra un felinar pentru Crăciun. Aveţi aici mai mai multe detalii despre confecţionare. Copiii pot fi ajutaţi de părinţi la asamblare (lipirea de cutii, tăierea acestora), dar nu şi la decorare!

De asemenea, felinarul trebuie decorat pentru Crăciun. Aveţi nevoie de o cutie rotundă de la brânză topită, o coală de calc A3 (A4 este prea mică) şi multă imaginaţie!

Tot ce pot să reamintesc este că copilul trebuie sărespecte cerinţele şi să nu trişeze!

Fotografiază (de preferat la lumina zilei, fără blitz) sau scanează creaţia şi trimite-o până la 26 decembrie la adresa participanti@talentedenazdravani.eu . Dacă puteţi, ataşaţi şi a doua fotografie, cu felinarul aprins. Atenţie, poza trebuie realizată fără blitz, iar aparatul de fotografiat sta pe un suport fix, pentru a nu ieşi mişcată.

Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la primele etape ale concursului, dar ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Spor la lucru!

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.