Concursul: Amintiri de vacanţă (17-2)

Etapa a doua: 26 septembrie 2010.

Săptămâna aceasta tema de desen va fi diferită, în funcţie de vârsta participanţilor, astfel:

Piticii Năzdrăvani (3-5 ani) trebuie să deseneze un monument, o statuie, sau o clădire ori biserică, ce i-a impresionat când au văzut-o sau au vizitat-o. Este obligatoriu ca părinţii să menţioneze numele şi locaţia respectivului obiectiv.

Năzdrăvanii şi Şcolarii (5-11 ani) trebuie să facă un efort de imaginaţie. Vor desena un monument celebru, din orice ţară, pe care le-ar face plăcere să-l viziteze. Sunt sigură că au de unde alege, călătorind cu gândul din Egipt la New York, în Japonia sau Australia. De asemenea, va trebui menţionat şi numele monumentului.

Tot ce pot să reamintesc este că copilul trebuie să lucreze singurel şi să nu trişeze!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, sau scanează şi trimite creaţia ta împreună cu descrierea la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 26 septembrie 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Punctajele se stabilesc doar pentru amuzamentul copiilor, şi nu influenţează în niciun mod tragerea la sorţi.

Books Express Citeste! Afla mai mult! Peste 5 Milioane carti in limba engleza

În plus, concursul Amintiri de vacanţă se va încheia cu o tragere la sorţi, în urma căreia cinci căştigători norocoşi vor fi premiaţi de Librăria Books-Express.ro. Participă la toate etapele concursului pentru a avea mai multe şanse la tragerea la sorţi, fiecare participare fiind o şansă în plus de a câştiga unul dintre următoarele premii:

Books-Express.ro  Books-Express.ro Books-Express.ro Books-Express.roBooks-Express.ro

Concursul este susţinut de
Lumea Mare. Blog de călătorii
jurnal de călătorii.

Spor la lucru!

 

Participanții etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.