Concursul: Amintiri de vacanţă (17-3)

Etapa a treia: 3 octombrie 2010.

Săptămâna aceasta tema va fi diferită, în funcţie de vârsta participanţilor. Pentru această probă vom călători cu gândul în Egipt, lângă una dintre cele şapte minuni ale lumii: complexul de la Giza, cu cele trei piramide cunoscute în toată lumea – Kufu, Kefren şi Mikerinos.

Pentru această probă, copiii au nevoie de o imprimantă. Piticii vor printa prima pagină a acestui document, Năzdrăvanii şi Şcolarii pe cea de-a doua.

Piticii Năzdrăvani (3-5 ani) vor avea o probă de modelaj. Pe conturul deja trasat, trebuie să adauge plastilină. Tabloul trebuie să reprezinte cele trei piramide, şi îl pot decora cum doresc. Părinţii îi pot ajuta arătându-le fotografii cu complexul, şi, de ce nu, o scurtă poveste despre aceste monumente unice.

Năzdrăvanii şi Şcolarii (5-11 ani) vor avea o probă de colaj. Ei trebuie să decupeze cele trei piramide şi, orientându-se după fotografii, să realizeze o mică machetă a complexului de la Giza. După ce vor fi lipite, colajul va fi decorat/ pictat, pentru a imita cât mai bine realitatea. Pentru asamblare va fi folosită o coală A4.

Tot ce pot să reamintesc este că copilul trebuie să lucreze singurel şi să nu trişeze!

Fotografiază (de preferat la lumina zilei, fără blitz) sau scanează creaţia şi trimite-o până la 3 octombrie 2010 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu .

Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la primele etape ale concursului, dar ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Punctajele se stabilesc doar pentru amuzamentul copiilor, şi nu influenţează în niciun mod tragerea la sorţi.

Books Express Citeste! Afla mai mult! Peste 5 Milioane carti in limba engleza

În plus, concursul Amintiri de vacanţă se va încheia cu o tragere la sorţi, în urma căreia cinci căştigători norocoşi vor fi premiaţi de Librăria Books-Express.ro. Participă la toate etapele concursului pentru a avea mai multe şanse la tragerea la sorţi, fiecare participare fiind o şansă în plus de a câştiga unul dintre următoarele premii:

Books-Express.ro  Books-Express.ro Books-Express.ro Books-Express.roBooks-Express.ro

Concursul este susţinut de
Lumea Mare. Blog de călătorii
jurnal de călătorii.

Spor la lucru!

Participanţii etapei:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.