Concursul: Toamnă cu surprize (67-3)

Etapa a treia: 11-17 noiembrie 2013

Ultima etapă a concursului este una de quilling, sau benzi de hârtie răsucită pentru cei care nu cunosc termenul. Tema presupune realizarea unui tablou cu flori de toamnă – tufănele mai precis. Le știți cu siguranță, mici, colorate și ciufulite.

Tabloul va fi realizat pe un carton A6 (10×15 cm), va conține cel puțin o floare. Tabloul va fi exclusiv floral, fără insecte.

Pentru a realiza o tufănică, aveti nevoie de o banda subțire de hârtie și una lată ce cel puțin 1 cm. Franjurați banda lată, cu o foarfecă, cât mai finuț cu putință. Răsuciți (cu o scobitoare, ac de quilling sau chiar manual) mijlocul subțire, apoi continuați răsucirea adăugând și partea franjurată. (Aici câteva sugestii.)

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

 

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi primele probe ale concursului.

Concursul Toamna cu surprize beneficiază de 5 premii oferite de Editura Casa, constând în cinci seturi a câte doua volume la alegere din colecția Idei Creative (în limita stocului existent la finalul concursului).

Din colecția actuală și viitoare a editurii:

Editura Casa - Figurine din materiale de toamnă

Pentru fiecare temă rezolvată, copiii care participă primesc o şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premii. Premiile nu vor fi cumulate, chiar dacă vor ieşi la extragere ambele sau toate trei numerele aparţinând unui singur copil. Un participant va primi un singur premiu, iar pentru celelalte premii se va trece la o nouă extragere.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 3 zile de la anunţarea norocoşilor (pe blog, la secţiunea “Din culisele concursurilor“), acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Prin revendicarea unui premiu se înţelege adăugarea unui mesaj, în cadrul articolului dedicat câștigătorilor, care să conţină adresa şi datele de indentificare.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 18 noiembrie. Câştigătorii vor fi anunţaţi public, nu personal fiecare în parte, iar pentru a fi la curent cu detaliile următiţi articolele de pe blog prin intermediul abonamentului, realizabil aici.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.