Concursul: Să coasem frumos (73-2)

Etapa a doua: 5-11 mai 2014

Rămânem în sfera cusutului, cu o temă mai tradițională. Va trebui să alegeți, din mulțimea de variante existente, un model de margine românesc. Puteți coase pe pânză, pe etamină, pe cânepă, sau pe carton. Nu este obligatoriu decât un singur modul, rămâne la alegerea copiilor dacă vor să continue și să obțină un semn de carte sau un mic tablou.

Pentru cei care aleg să coasă cruciulite pe carton, le puteți pregăti suportul cu ajutorul unei foi cu pătrățele. Suprapuneți o coală peste carton, și prindeți-o cu cleme să nu se miște. Perforați apoi toate intersecțiile de linii. (Dacă puteți printa, aveți aici un tipar cu punctulețe, tăiați apoi cât vă este necesar pentru model.) Modelele pot fi linii simple, îmbinate, romburi, pătrățele, flori. Dacă aveți acasă o ie, folosiți-o drept model.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Pentru întrebări, folosiţi pagina dedicată concurenţilor, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu dacă nu ați mai participat până acum și nu aveți cont activ. Solicitați pe mail, la înscriere, odată cu trimiterea primei creații, crearea contului, sau resetarea parolei daca nu va mai amintiti. Contul se creeaza/activeaza de administrator, nu vă puteți crea singuri cont.

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la 11 mai 2014 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la un copil pentru fiecare cadru didactic.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi la prima probă a concursului.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.