Concursul: Să coasem frumos (73-1)

Etapa întâi: 28 aprilie – 4 mai 2014

Săptămâna aceasta vom avea o probă specială, în care năzdrăvanii vor avea nevoie de câteva materiale: ac de cusut, ață colorată, sireturi colorate ( eventual reciclate de la sacoșele de cadouri), un cd pentru suport (sau o cutie de brânză topită), o bucată de pânză sau carton. Ce aveți de făcut: desenați, așa cum puteți, orientativ, un fluture, o floare, sau orice element de „sezon”. Folosiți șireturile pentru a realiza conturul, cosându-le. Ața trebuie să aibă aproximativ aceeași culoare cu șiretul, pentru un rezultat estetic. Puteți „umple” conturul spiralând ce a rămas din șiret, sau folosind alte șireturi.

Pentru Pitici, dacă tema este prea grea, puteți lipi șireturile.

Pânza ori cartonul pe care ați realizat colajul se lipește apoi pe cutie ori pe CD. Materialul nu este obligatoriu, însă dimensiunea da, pentru a avea un reper în realizarea micilor tablouri.

Spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Pentru întrebări, folosiţi pagina dedicată concurenţilor, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu dacă nu ați mai participat până acum și nu aveți cont activ. Solicitați pe mail,la înscriere, odată cu trimiterea primei creații, crearea contului, sau resetarea parolei daca nu va mai amintiti. Contul se creeaza/activeaza de administrator, nu vă puteți crea singuri cont.

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la 4 mai 2014 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 1 copil pentru fiecare cadru didactic.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.