Concursul: Primăvara în gradină (86-2)

Etapa a doua: 27 aprilie – 3 mai 2015

A doua temă este una de cusut. Copiii vor avea de această dată de cusut o plansă cu o floare. Solicitați modelul, folosiți ghidajele, dar – atenție! – modelul printat trebuie să rămână pe verso.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Pentru întrebări, folosiţi pagina dedicată concurenţilor, sau adresa de mail de mai jos dacă nu ați mai participat până acum și nu aveți cont activ. Solicitați pe mail, la înscriere, crearea contului.

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru inscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, doar prima imagine, conținând doar creația.

Dacă fişierul este prea mare pentru mail, foloseşte www.transfer.ro pentru a-l trimite. Vor intra în concurs creaţiile care respectă cerinţele de execuţie, iar imaginea are o calitate suficientă pentru a expune corect creaţia.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi la prima probă a concursului.

Participanţii etapei:

 

3 Comments

  1. Cu mari emotii va trimitem lucrarea din aceasta saptamana. Eram aproape convinsa ca nu va reusi sa lucreze. A facut florile pe hartie simpla, nu a reusit sa dea gauri prin carton (a facut gauri pentru fiecare element, nu a avut rabdare sa o lucreze toata). Din fericire nu s-a intepat deloc in ac, ba chiar i-a facut placere sa coasa mai mult decat sa gaureasca 🙂 Am facut 2 modele de flori, pentru ca mami nu s-a documentat inainte de a incepe… Apoi am cautat tutorial pe youtube si am vazut exact cum trebuia lucrat. Nu a mai vrut sa faca si ultimele frunze, nu am insistat si asa a lucrat destul 🙂
    Va multumim pentru aceasta provocare!

    • Nici eu nu mă așteptam să reușească, de aceea stabilisem cerințe alternative pentru grupa mică, doar perforat și colorat. Nu contează cât a realizat din lucrare, reușita ei stă la capitolul utilizarea acului.

  2. Pingback: String art - un nou număr al colecției Idei creative | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.