Concursul: Primăvara în gradină (86-1)

Etapa întâi: 21-26 aprilie 2015

Dacă ne uităm pe fereastră, nu mai avem nicio îndoială în ce anotimp suntem, iar dacă mergem prin piață este imposibil să nu plecăm acasă cu câteva legume de sezon: ceapă, ridichi, salată.

Tema acestei săptămâni le este dedicată. Trebuie să confecționați un coșuleț (aveți aici câteva sugestii), în care să așezați trei legume. Puteți alege dacă sunt identice sau nu. De exemplu, o salată o puteți confecționa din hârtie creponată, răsucind marginile cu degețelele (sugestii). O ceapă – realizând un tubuleț alb de hârtie, cu mustățile de ață, iar frunzele – decupate independent din carton verde. Pentru ridichi 3D puteți adapta această idee.

Cele trei legume trebuie așezate în coșuleț, pe care îl veți confecționa tot voi.

Spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Pentru întrebări, folosiţi pagina dedicată concurenţilor, sau adresa de mail de mai jos dacă nu ați mai participat până acum și nu aveți cont activ. Solicitați pe mail, la înscriere, crearea contului.

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru inscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, doar prima imagine, conținând doar creația.

Dacă fişierul este prea mare pentru mail, foloseşte www.wetransfer.com pentru a-l trimite. Vor intra în concurs creaţiile care respectă cerinţele de execuţie, iar imaginea are o calitate suficientă pentru a expune corect creaţia.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Legume de primăvară

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa I

Legume de primăvară

Laura Ioana H., Iași, clasa a IIIa

Legume de primăvară

Maria Rita L., Costeiu, clasa I

Legume de primăvară

Alexandra J., Focsani, 3 ani

Legume de primăvară

Anastasia S., Arad, 6 ani

Legume de primăvară

Bianca Anastasia P., Popesti Leordeni, 6 ani

Legume de primăvară

Denisa Maria H., Iași, 6 ani

Legume de primăvară

Iris H., București, clasa a IIIa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.