Concursul: În luna lui Florar (11-1)

Etapa întâi: 9 mai 2010.

Săptămâna aceasta am ales o probă destul de grea, dar nu imposibilă. Şi sunt sigură că la final vor fi mulţumiţi de munca lor.

1-piticiPiticii Năzdrăvani trebuie să completeze un desen. Au deja desenate o pasăre, o veveriţă şi o vulpe. Copiii trebuie să deseneze un copac şi căsuţele celor trei animale, un cuib, o scorbură şi o vizuină, apoi să-l coloreze.

Năzdrăvanii şi Şcolarii au o misiune mult mai dificilă. Ei trebuie să realizeze un colaj, tip pop-up. Ei trebuie să coloreze elementele, să le decupeze, apoi să asambleze colajul, aşezând fiecare vieţuitoare lângă căsuţa ce i se potriveşte.

Materialele pentru probele din această săptămână pot fi solicitate pe mail, la adresa participanti@talentedenazdravani.eu

Un model de asamblare a colajului poate fi acesta:

Ferma cu animale - decupaj

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Scanează cu mare grijă, sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, şi trimite creaţia ta la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 9 mai 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.