Concursul: Brumărel cu haine sure (18-2)

Etapa a doua: 17 octombrie 2010.

Dacă săptămâna trecută ne-am jucat cu fructele de toamnă, săptămâna aceasta trecem la flori… Mare atenţie la cerinţele fiecărei grupe!

Flori de toamna, colajPartea comună a lucrării este reprezentată de florile şi glastra din hârtie creponată tocată mărunt. Se taie cât mai mărunt posibil hârtie creponată, sau şerveţele colorate. Copiii, indiferent de vârstă, pot cere numai aici ajutorul părinţilor. Mai departe trebuie să se descurce singurei. Pentru a lipi bucăţelele de hârtie, marcaţi cu lipici forma pe coala de lucru, apoi presăraţi hârtia şi apăsaţi uşor cu degetele.

Piticii Năzdrăvani vor realiza o glastră şi trei flori, numai din hârtie creponată mărunţită. Crizanteme de toamnă, sau orice floare doresc ei. Important: să fie numai trei.

Năzdrăvanii vor realiza o glastră şi două flori din hârtie creponată mărunţită, şi o floare-evantai. Pentru confecţionarea acesteia din urmă, vedeţi detalii aici.

Şcolarii Năzdrăvani vor realiza o glastră şi o floare din hârtie creponată mărunţită, şi două flori evantai. (detalii aici.)

Pentru decorarea finală a tabloului, fiecare poate da frâu liber imaginaţiei. Imaginea de mai sus este pur orientativă, nu reprezintă un model ce trebuie urmat.

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel, cât mai aproape de cerinţe, şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, sau scanează şi trimite creaţia ta împreună cu o scurtă descriere a materialelor folosite la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 17 octombrie 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “dezavantaj”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Spor la treabă!

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.