Toamnă distractivă – tema 1 (109)

Vacanța la preșcolari și școlari mici cuprinde și o zi tare așteptată de ei – Halloween. Nu contează că pică în vacanță, am sărbătorit-o la școală, am făcut concurs de costume, am votat, am dat diplome, ne-am distrat… inclusiv eu, când i-am văzut dis-de-dimineață cum se pitulau prin cotloane să mă sperie. M-am distrat și mai tare când m-am costumat și m-am dus liniștită la catedră, fără să mă recunoască…

Aș fi vrut să avem timp să ne și jucăm și, pentru că nu este posibil, mut joaca online. Provocarea săptămânii este următoarea:

Dacă ai fi putut să decorezi sala ta de clasă pentru o petrecere de Halloween, cum ar arăta ghirlandele?

Încearcă să pliezi hârtia (lipește mai multe coli între ele dacă este nevoie) și să realizezi mai multe elemente identice înlănțuite, sau serii de elemente identice la nivel de contur. Ideile de decor îți aparțin. O serie trebuie să aibă minim patru elemente.

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2018.
Pentru întrebări, folosește formularul de contact de mai jos (sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu).
Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi! Nu vrem să vedem creațiile părinților.
Scanează (dacă este posibil) sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu, vârsta și clasa, pentru a putea organiza expoziția virtuală.
Distracție plăcută!

Participanți:

Sara Fabiana Andreia C., 11 ani, Moisei - Maramures

Sara Fabiana Andreia C., 11 ani, Moisei – Maramures – Fantomițe


Dacă vrei să primești pe mail tema săptămânală, chiar când este anunțată, abonează-te aici.
Dacă vrei să fii la curent cu articolele de pe blog, abonează-te aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.