Concursul: Vacanţă sub apă (46-2)

Etapa a doua: 2-8 iulie 2012

Rămânem şi în această săptămână sub apă, şi realizăm un peisaj cu peştişori din quilling. Pe o coală A4 fiecare copil trebuie să realizeze cel puţin doi peştişori din hârtie răsucită. Plantele pot fi pictate, dacă nu încercaţi să realizaţi integral tabloul din hârtie răsucită.

La această probă copiii au nevoie de ajutor din partea părinţilor. Aceştia vor pregăti fâşiile de hârtie, tăiate cu un cutter la aprox 5 mm lăţime. Dacă copiii nu se descurcă să răsucească hârtia pe o scobitoare (şi nu aveţi ac de quilling), puteţi improviza o unealtă dintr-o agrafă de birou, lipită cu bandă adezivă.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la 8 iulie 2012 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

 

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi la prima probă a concursului.

Participanţii etapei:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.