Concursul: Sfârșit de vară (48-2)

Etapa a doua: 27 august – 2 septembrie 2012

Deja aproape toţi copiii şi-au luat “doza” de vacanţă cu părinţii, mai petrec poate ultima săptămână la bunici, apoi ne pregătim cu emoţie de începutul unui nou an şcolar.

Dar… ce amintiri aţi adus din vacanţă? Există obiceiul de a le aduce celor dragi, rămaşi acasă, o amintire simbolică din locurile frumoase prin care am ajuns. În această săptămână presupunem că am uitat să cumpărăm… şi trebuie să confecţionăm singuri o astfel de amintire. Poate fi orice: un breloc, un magnet de frigider, o ramă foto, o scoică pictată etc., orice consideraţi voi că poate reprezenta mai bine locul pe care l-aţi vizitat.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la 2 septembrie 2012 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi la prima probă a concursului.

Participanții etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.