Concursul: Sfârşit de toamnă (3-3)

Rezultatele probei:

  • Pitici Năzdrăvani: Maria Ruxandra F.
  • Năzdrăvani: Victor T., Iris H., Adina Maria U
  • Şcolari Năzdrăvani: Andrei H., Andreea Alexandra C., Alexandra V.

Etapa a doua: 29 noiembrie 2009.

Pentru a treia probă trebuie să realizezi o felicitare. Cred că toţi copiii au în familie, sau la grădiniţă, un Andrei sau o Andree. Este frumos ca sărbătoritul să primească luni, de ziua lui o felicitare, iar tu să o confecţionezi. Iată ce ai de făcut:

1. Găseşte un carton colorat, sau chiar o coală albă de hârtie, pe care il indoi pe jumătate. Acesta este suportul felicitării. Este alegerea ta cum decorezi felicitarea, la interior sau la exterior.

2. Roagă pe mami sau pe tati să-ţi decupeze cerculeţe de diferite mărimi şi culori din hârtie glasată. Poate folosi pentru aceasta monezi, capace, orice lucru care poate ajuta la desenarea unui cerc.

Buline

3. Iată cu ce trebuie să-ţi începi tu lucrul. O mulţime de buline colorate, cu care trebuie să decorezi felicitarea într-un mod cât mai original cu putinţă.

concurs3-3-1Grupa de Năzdrăvani are voie să folosească carioci pentru textul felicitării, dar nu pentru a desena.

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel.

Scanează apoi cu mare grijă, sau fă-i o fotografie atât închisă, cât şi deschisă, (de preferat la lumina zilei) şi trimite cele doua imagini astfel obţinute ta la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 29 noiembrie 2009. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi. Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la primele ale concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Grupa Pitici-Năzdrăvani:

Grupa Năzdrăvani:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.