Concursul: Se coc cireșele (87-1)

Etapa întâi: 11-17 mai 2015

Tema din această săptămână este inspirată de tehnica papier-mache. Copiii trebuie să realizeze un tablou – ei aleg dimensiunile, care să reprezinte o rămurică cu două cireșe cel puțin. Ramura, cireșele și frunzele vor fi realizate în relief, folosind tehnica menționată.

Aveți nevoie de un suport de carton, pe care desenați cu creionul contururile cerute. Pregătiți pasta de hârtie, folosind ziare și aracet, apoi realizați elementele în relief. Lăsați să se usuce, apoi acoperiți cu tempera sau acrilice tabloul.

Nu lăsați tema pe ultima zi, tabloul va avea nevoie de o zi pentru a se usca după aplicarea pastei.

 

Spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Pentru întrebări, folosiţi formularul de contact de mai jos, sau adresa de mail la care trimiteți creația. Dacă nu ați mai participat niciodată, specificați acest lucru cânt trimiteți creația.

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru înscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, ci doar prima imagine, conținând doar creația.

Dacă fişierul este prea mare pentru mail, foloseşte www.wetransfer.com pentru a-l trimite. Vor intra în concurs creaţiile care respectă cerinţele de execuţie, iar imaginea are o calitate suficientă pentru a expune corect creaţia.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Cireșe în relief din papier-mache

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa I

Cireșe în relief din papier-mache

Bianca Anastasia P., Popești Leordeni, 6 ani

Cireșe în relief din papier-mache

Laura Ioana H., Iași, clasa a IIIa

Cireșe în relief din papier-mache

Denisa Maria H., Iași, 6 ani

Cireșe în relief din papier-mache

Maria Ruxandra F., București, clasa I

Cireșe în relief din papier-mache

Alexandra J., Focsani, 3 ani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.