Concursul: În toiul iernii (5-2)

Etapa a doua: 10 ianuarie 2010.

A doua probă a concursului În toiul iernii ţine cont de una din marile sărbători ale acestei săptămâni. Sunt aproape sigură că orice familie are un Ion sau o Ioană pe care să o felicite pe 7 ianuarie. Aşadar, trebuie să realizezi un portret… un Ionică sau o Ionelă.

Iată ce ai de făcut: Caută un capac de borcan. De preferat alb… şi fără sigle imprimate. Priveşte cu atenţie imaginile de mai jos.

Figurină umană din capac de borcan Figurină umană din capac de borcan

Condiţia principală este să foloseşti pentru colaj numai materiale textile. Rezultatul trebuie să fie o faţă de băieţel sau fetiţă, tu alegi.

Realizează o fotografie, (de preferat la lumina zilei, iar ca decor o coală albă) şi trimite creaţia ta la adresa participanti@ talentedenazdravani.eu până la 10 ianuarie 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Spor la treabă!

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.