Concursul: În luna lui Răpciune (33-2)

Etapa a doua: 12-18 septembrie 2011

Prima săptămână de şcoală, şi aproape că aş pune pariu că toată lumea trebuie să povestească sau scrie o compunere despre ce a făcut în vacanţă… încercăm şi noi să ţinem ritmul, şi să realizăm un tablou de vacanţă, în funcţie de destinaţia preferată de peste vară.

Tablou de vacanță - decupaj Tablou de vacanță - decupaj

Printaţi modelul de aici pe un carton colorat, sau realizaţi singuri conturul dacă vă este la îndemână. Căutaţi apoi prin reviste şi decupaţi elementele necesare pentru decor, sau confectionaţi-le singuri din hârtie glasată, şi finalizaţi tabloul.

Piticii pot primi ajutor din partea părinţilor, dacă consideraţi ca au nevoie. Pentru ceilalţi Năzdrăvani tema nu este atât de dificilă.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la 18 septembrie 2011 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.