Etapa a doua: 7 noiembrie 2010.
În această săptămână vom realiza colaj din seminţe. Tema este liberă, obligatorii sunt materialele. Vor fi folosite numai seminţe, de orice tip: floarea soarelui, dovleac, porumb, grâu etc. Numai pentru detalii fine (gen ochisori, antene) pot fi folosite carioci.
Tema este valabilă pentru toate grupele, cu menţiunea că Şcolarii trebuie să acopere integral tabloul cu seminţe.
Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel, cât mai aproape de cerinţe, şi să nu trişezi!
Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, sau scanează şi trimite creaţia ta împreună cu o scurtă descriere a materialelor folosite la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 7 noiembrie 2010.
Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.
Spor la treabă!
Participanţii etapei:
Alexandra R., Bucureşti
Vasilica C. Bucureşti
Andrei K. Bucureşti
Mara D. Bucureşti
Andrei H. Bucureşti A folosit: porumb, fasole, seminţe de dovleac, piper şi floarea soarelui. Este o maşină care merge pe asfalt, şi maşina este un Ford Mustang.
Bianca Andreea B., Râmnicu-Vâlcea Am folosit boabe de porumb roşii şi galbene, seminţe de dovleac şi boabe de orez. Am făcut un fluture cu floricele pe aripi.
Theodor Daniel B., Râmnicu-Vâlcea Am folosit boabe de porumb roşii şi galbene, seminţe de dovleac şi boabe de orez. Am lipit cu aracet, sticluţa cu picurător. M-am distrat de minune! Am făcut nişte fluturaşi ce zboară din floare în floare sub razele de soare, apoi a venit un norişor şi a început să plouă.
Călin A., Bucureşti Colajul meu este Pământul. Conturul a fost făcut cu farfuria. Am folosit seminţe de susan la polul nord şi sud, continentele cu seminţe de fasole, floarea soarelui şi oceanele cu seminte de mac. Lipici a fost mierea…
Iris H. Bucureşti A folosit: porumb, fasole, seminţe de dovleac şi de roşcovă. Sus e un soare mare, câteva păsări. În stânga e o buturugă, ia deasupra un cuib în care stă tata, că mama plecase. În mijloc o casă, unde se face focul, şi în dreapta o cuşcă de iepuraş, cu un iepuraş în ea.
Elise N., Gura Humorului A folosit: graunte, susan, in, floarea soarelui, anason si fenicul. A mai avut si orez, seminte de foarea soarelui decojite, grau dar nu le-a gasit nicio utilizare 😀 Ce reprezinta colajul: iarba (jos), furnici (peste iarba). De la stanga: şura (acolo unde dorm gainile), un copacel, jgheab umplut cu mancare pentru gaini, soare. Ar mai fi vrut sa faca si o gaina dar “nu stiu sa fac gaina”.
Daria, Slobozia
Alexandru M., Slobozia
Ilinca, Slobozia
Radu V, Slobozia
Daniela V., Craiova Copacul Toamnei.
Mihai C., Braşov
Alexandru T., Iaşi Am folosit seminţe de floarea soarelui, grăunţe şi boabe colorate de fasole
Theodora N., Bucureşti Seminţele folosite au fost: boabe de cafea, boabe de orez, boabe de grâu, seminţe de floare soarelui, seminţe de dovleac, boabe de muştar şi diverse seminte amestecate (mâncarea pentru papagali)
Eduard F., Craiova
Maria B., Piteşti
Anca D. Bucureşti
Similare
Pingback: Adio, Toamnă! colaj cu semințe, frunze pictate și alte idei