Concursul: Ce pot face două mâini dibace…? (2-2)

Etapa a doua: 1 noiembrie 2009.

Pentru a doua probă ai nevoie de plastilină, câteva scobitori, seminţe şi frunzuliţe rămase de la proba anterioară. Sarcina ta este de a modela din plastililină o pasăre, de preferat o vrăbiuţă sau o pasăre mică. Foloseşte scobitorile pentru asamblare, astfel încât să poată sta în picioare. Apoi, cu ajutorul frunzelor şi seminţelor, termină mica ta “statuie”.

Atenţie! NU ai voie sa foloseşti nici un fel de forme sau şabloane, modelajul trebuie facut integral cu cele două mânuţe din dotare.

Naz are câteva sfaturi pentru tine: foloseşte scobitorile pentru a prinde capul de corp, iar seminţe pentru ochişori. Din frunze poţi să-i faci o codiţă. Nu te opri la aceste sugestii, foloseşte-ţi imaginaţia!

Aşază statuia pe o coală albă, lângă un perete alb, şi fă-o fotografie (de preferat la lumina zilei) şi trimite creaţia ta la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 1 noiembrie 2009. Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei a II-a:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.