Concursul: Căldură mare (77-1)

Etapa întâi: 5-17 august 2014

Primăvara aceasta am avut o temă un pic diferită, când le-am cerut copiilor să realizeze un dreamcatcher. Pe aceeași idee, dar și să rămânem în zona sforicelelor colorate, noua temă presupune realizarea unui „god’s-eye”. Aveți nevoie de câteva bețișoare, două cel puțin. Pot fi bețe de frigărui, de înghețată, sau chiar rămurele, și cât mai multe ghemulețe colorate. Prindeți între ele bețele la mijloc, apoi începeți să adăugați treptat firele, având grijă să nu le suprapuneți. La schimbarea culorii evitați nodurile, dacă puteți, mascați capătul rămas pe bețișor cu ajutorul firului următor.

god eye craft

Spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Pentru întrebări, folosiţi pagina dedicată concurenţilor, sau adresa de mail de mai jos dacă nu ați mai participat până acum și nu aveți cont activ. Solicitați pe mail, la înscriere, crearea contului.

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

_______________________________________

2021:

Am folosit tema pentru elevii mei (7-8 ani), la Școala de Vară. Mai jos sunt creațiile lor:

god-eye

One Comment

  1. Pingback: Școala de vară - activitate de vacanță organizată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.