Concurs: Luna lui Mărțișor (93-1)

Reluăm, după o lungă perioadă de „hibernare”, temele săptămânale pentru copiii care își doresc să-și petreacă un pic altfel timpul acasă. Încurajez de ceva vreme pe toți cei care mă citesc să confecționeze singuri mărțișoarele pe care le vor dărui, mai ales când există în casă un copil care poate transforma cu această ocazie munca într-o sursă de venit.

Așadar, săptămâna aceasta, și următoarea, vom avea două teme de mărțișor. Prima are ca temă realizarea unui buchet cu maci. Aveți aici un model, macii se pot realiza prin încrețirea unei bucăți de panglică. Codițele le puteți realiza și dintr-o singură împunsătură, iar dacă aveți alte idei de realizare a macilor, acestea sunt bine-venite. Cerința este ca mărțișorul să aibă flori de maci, și să poată fi, teoretic cel puțin, purtat în piept.

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 15-21 februarie.

Pentru întrebări, folosiţi formularul de contact de mai jos, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu.

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru înscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, ci doar prima imagine, conținând doar creația.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi primele probe ale concursului.

Participanți:

Ioana Antonia R., Gura Humorului, 5 ani

Ioana Antonia R., Gura Humorului, 5 ani

Iris H., București, clasa a IVa

Iris H., București, clasa a IVa

Anastasia S., Arad, clasa I

Anastasia S., Arad, clasa I

Alexandra G., 2 Mai, 3 ani și 6 luni

Alexandra G., 2 Mai, 3 ani și 6 luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.