Concurs: La Paști (96-2)

 

Am intrat în linia dreaptă a pregătirilor pentru sărbătorile pascale, și cei mici pot contribui, după propriile puteri, cel puțin cu realizarea decorațiunilor, dacă nu în bucătărie. Săptămâna aceasta ne vom juca cu șireturi.

Alegeți un suport pentru un viitor tablou – polistiren, carton, lemn, ce aveți la îndemână. Folosiți șireturi ori sfoară de cânepă și realizați pe suport, prin lipire, o decorațiune de sezon – un ou, un pui, un mieluț, fiecare – la alegere. Decorați și finisați tabloul. Aveți aici o astfel de idee pusă în practică, vă puteți inspira în privința tehnicii, și, dacă vă place, chiar a modelului.

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 26 aprilie – 3 mai 2016.

Pentru întrebări, folosiţi formularul de contact de mai jos, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu.

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru înscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, ci doar prima imagine, conținând doar creația.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi primele probe ale concursului.

Participanți:

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa I. Tablou din sfoară

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.