Talente de Năzdrăvani

mai mult despre voinţă decât despre talent

Talente de Năzdrăvani pe Twitter Talente de Năzdrăvani pe Facebook YouTube Urmareste Talente de Năzdrăvani Urmareste Talente de Năzdrăvani

Caută în site 
Talente de Nazdravani
Gradinite Bucuresti
Gradinite Bucuresti
Produse evoMAG.ro
Home » Concursuri încheiate » Concursul: În luna lui Gustar, Etapa I
Vezi etapa a II-a | Vezi etapa a III-a

Concursul: În luna lui Gustar

floare Cerinţele probei

floare Participanţii grupei de Pitici-Năzdrăvani

floare Participanţii grupei de Năzdrăvani

floare Participanţii grupei de Şcolari-Năzdrăvani

Rezultatele concursului:

Etapa întâi: 18 - 31 iulie 2011.

Am exersat luna trecută diverse vietăţi marine: peşti, crabi, desene cu diverse vieţuitoare. Scopul exerciţiilor nu a fost dezvăluit... până acum. Tema următoarelor două săptămâni este realizarea unui acvariu de dimensiuni aproape reale.

Acvariu 3D

Mai sus am atasat o imagine orientativă. Aveţi nevoie de o cutie de carton, una de croissante de la chioşcul din colţ este perfectă. Tăiaţi capacul, şi începeţi să decoraţi interiorul. Puteţi lipi coli albe şi folosi acuarelele, sau face colaje. Partea de jos poate fi acoperită cu nisip, sau pictată. Confecţionaţi alge din hârtie creponată, sau corali din plastilină ori pastă ceramică pictată. Libertatea este totală. După realizarea decorului, urmează umplerea acvariului.

Aveţi nevoie de peştişori, sau orice alte vietăţi înotătoare (meduze, caracatiţe, căluţi de mare etc.). Pot fi desenaţi, pictaţi, confecţionaţi şi vor fi suspendaţi cu ajutorul unor fire de nylon (sau bumbac subţire). Realizaţi în acest sens mai multe orificii în "tavan", în funcţie de câte vieţuitoare aveţi, treceţi firul de nylon prin peştişor, apoi prin partea de sus a acvariului şi realizaţi un nod pentru a stabili înălţimea la care doriţi să înoate peştele.

Este un proiect ce poate fi realizat şi cu ajutorul părinţilor. Dar nu uitaţi, nu vă implicaţi decât acolo unde sunteţi solicitaţi şi încercaţi întâi să ajutaţi copilul să înţeleagă ce are de făcut, nu să-l "salvaţi" în momentul în care o temă mai nouă şi mai grea îl sperie.

La această probă nu se acordă ecusonul pentru cel mai harnic Năzdrăvan, aşa că nu vă grăbiţi să terminaţi. Profitaţi de cele două săptămâni pentru a realiza o creaţie deosebită!

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la 31 iulie 2011 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Dacă fişierul este prea mare pentru mail, foloseşte www.transfer.ro pentru a-l trimite. Vor intra în concurs creaţiile care respectă cerinţele de execuţie, iar imaginea are o calitate suficientă pentru a expune corect creaţia.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

floare Grupa Pitici-Năzdrăvani

Alexandru Dante O., Brăila, 3 ani

Acvariu

Rareş Matei B., Brăila, 3 ani

Acvariu

Roxana Maria V ., Slobozia, 4 ani

Acvariu

Teodor A ., Iaşi, 4 ani

Acvariu

  Sus

floare Grupa Năzdrăvani

Andreea Alexandra C., Bucureşti, 6 ani

Acvariu

Radu V., Slobozia, 6 ani

Acvariu

  Sus

floare Grupa Şcolari-Năzdrăvani

Ioana H., Iaşi, clasa I

Acvariu

  Sus

 

Recomandări:
Utile:
Libris.ro
Editura All
Elefant.ro
AdevarulShop.ro
Toyz.ro
toycenter.ro
Litera.ro
pickaboo.ro
Dinoland.ro - Jucarii pentru copii
kidslovefashion.ro
Noriel Noriel Noriel
Toyz.ro
Despre noi | Concursuri | Năzdrăvani | Şcolari-Năzdrăvani | Pitici-Năzdrăvani | Poveşti | Blog | Regulament | Sitemap | Contact
Talente de Năzdrăvani © marcă înregistrată
Page Rank Check SEO Romania Info Bebe - Ghid pentru copii si parinti Web-Links.ro