Se-apropie Crăciunul

Se-apropie Crăciunul

Se-apropie Crăciunul

Începuse să miroasă a cozonac şi scorţişoară în casă, semn că sărbătorile sunt aproape. Cred că se auzea şi clinchet cristalin de clopoţei, de la sania Moşului.

– Aniii!!! Aniii!!
– Ce s-a întâmplat Naz, de ce mă strigi atât de tare?

– Ani, uite, tocmai am primit brăduţul, şi noi nu ne-am pregătit podoabele! Copiii sunt nerăbdători să-l împodobească. Trebuie să facem repede o listă de materiale, şi să vedem cine ne poate ajuta. Cel mai frumos pom de iarnă este cel pentru care confecţionezi singur podoabele!

– Ai dreptate! Cred că toţi locatarii dulăpiorului de rechizite trebuie să se implice, este cel mai important eveniment al anului. Hai Naz, scrie: beteală din hârtie glasată, îngeraşi din hârtie, globuri din mere îmbrăcate în staniol, ghirlande de hârtie creponată…

– Aşadar, îi chemăm de urgenţă pe Lipici şi Forfecuţă şi mergem imediat la cumpărături, căci mai avem nevoie de materiale.

Ce mai putem agăţa în brad…? se gândea Naz. Putem decupa steluţe din carton, lipim hârtie glasată şi le decorăm cu lipici sclipitor. Daaa! O idee minunată, o trec pe listă.

…cum să facem zăpadă? Tăiţei din hârtie creponată! Trebuie să le explic copiilor cum să împăturească hârtia şi să o taie în fâşii lungi, şi foarte subţiri, cu care pot decora bradul. Le pot face şi din hârtie de ambalaj argintiu, ies aproape la fel.

– Naz? Gata lista? Toată lumea a sosit, am pregătit materialele, hai să ne apucam de treabă! Să nu ne găsească Moşul cu bradul nepregătit…

Decoraţiuni pentru Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.