Podiumul de premiere

Podiumul de premiere

Podiumul de premiere

Cei doi prieteni, Naz şi Ani, stăteau de vorbă pe raftul de sus, de la fereastră. Era o zi caldă de toamnă, iar ei savurau liniştiţi o limonadă.

– Trebuie sa recunosc, Ani, a fost un concurs palpitant! Ce mâini dibace au prietenii noştri! Proba de plastilină cred că a fost cea mai frumoasă de până acum, şi sper să mai fie multe aşa!
– Într-adevăr… sunt eu din familia acuarelelor, dar batoanele de plastilină merită toată lauda! S-au descurcat excelent, iar copiii au fost încântaţi. Ar trebui să le mai propunem concursuri de modelaj!

– Oo, avem timp suficient! Deocamdată le-am propus altceva, ce n-au mai folosit până acum. Le-am scos din cutie pe Carioci. Erau atât de fericite că le-a venit şi lor rândul, că nu-şi mai încăpeau în capace de fericire. Au şi plecat, să-i aştepte pe copii înşirate pe măsuţe. Sunt sigur că nu vor avea probleme să le folosească, ele sunt întotdeauna dornice de joacă, iar copiii le îndrăgesc. Ar fi perfect dacă nu le-ar mai lăsa fără capace, se usucă bietele de ele, si suferă enorm când încercăm să le reparăm… mai ales că de cele mai multe ori nu reuşim şi devin nefolositoare.

– Vezi Naz, asta nu înţeleg eu… de ce nu pot fi mai grijulii cu lucrurile la care ţin?!

– Sunt copii Ani, şi ei cred că întotdeauna poţi face o „magie” şi repari ceea ce ai stricat. Cu timpul vor creşte, şi vor deveni mai grijulii.

– Naz, dar ştii ceva de rezultatele votului? S-a decis câştigătorul concursului?

– Cred că voturile copiilor sunt acum la Domnul Calculator. Adună de zor punctajele! Eu abia aştept să ne apucăm amândoi de diplome, este momentul meu preferat. Să-i felicităm pe toţi Năzdrăvanii, mari şi mici, pentru efortul depus!

Naaazz!! Aniii!! Se auzi de jos strigând Domnul Calculator. Sunt gata rezultatele!

Haideţi să scrieţi diplomele!

 

Alte povești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.